OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

OSB Yönetim Kurulu Toplantısı Yapıldı

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

OSB Yönetim Kurulu Toplantısı
Aksaray Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Aksaray Valisi ve OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vali Aykut Pekmez Başkanlığında gerçekleştirildi.
 Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünde düzenlenen toplantıya yönetim kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cüneyt Göktaş, OSB Müdürü Ayhan Ermiş katıldı.
 Vali Aykut Pekmez toplantıda yatırımcıların tapu ve ruhsat talepleri ile sorun ve ihtiyaçlarla ilgili talepleri değerlendirdiklerini söyledi.
-Genişleme alanı altyapı projeleri bakanlık onayına sunuldu
Aksaray OSB´ye 3 genişleme alanı olarak belirlenen 495 hektar alanın altyapı projesinin tamamlandığını belirten Vali Pekmez bakanlık onayına sunulan projenin altyapı ihalesinin de yine bakanlık tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.
Bölgede üretime geçen fabrika sayısının 209´a istihdam sayısının ise 12 bin 100 kişiye ulaştığını vurgulayan Vali Pekmez 17 farklı sektörde üretim ve istihdam sağlayan bölgede belirlenen genişleme alanında yeni yatırım yapmak isteyen önemli sayıda müteşebbisin müracaatta bulunduğunu kaydetti.
Aksaray´ın yatırımcıya sunduğu avantajların önemine işaret eden Vali Pekmez; el birliği içinde ülke ekonomisi ve Aksaray´ın gelişmesi için daha çok üretim daha çok istihdam sağlamaya gayret gösterdiklerini bildirdi.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri