OSB’de MHP rüzgarı

OSB’de MHP rüzgarı

OSB’de MHP rüzgarı

ÇITAK; ‘BİZ HALKIMIZA İÇİMİZDEN GEÇEN NEYSE O ŞEKİLDE YAKLAŞIYORUZ. O ŞEKİLDE DE KARŞILIK BULUYORUZ. BU KALABALIK, BU COŞKU, BU İLGİ AKSARAY’IN MHP’YE OLAN ÖZLEMİNİ RESMEDİYOR’

 

OSB’de MHP rüzgarı

 

Seçim çalışmalarına Aksaray Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, iş insanları ve fabrika çalışanlarıyla bir araya geldi. Gösterilen yoğun ilgi ve teveccühten dolayı OSB sakinlerine teşekkür eden Çıtak; Aksaray için planladığı proje ve vizyonunu anlattı. Fabrika yöneticilerinden üretim kapasitesi, istihdam oranları hakkında bilgiler alan Çıtak, istihdam ve üretim konusunda yatırımcıları teşvik edecek projelerin destekçisi olacaklarını söyledi.

 

İSTİHDAM VE ÜRETİMİ HER ZAMAN DESTEKLEYECEĞİZ

Katılımcı belediyecilik ve ortak akıl ilkesi ekseninde şehrin tüm paydaşlarıyla birlikte hareket edeceklerini ifade eden Çıtak; “Esnaflarımızla, sanayicilerimizle, iş dünyamızla, işçilerimizle, vatandaşlarımızla birlikte istişareyi merkeze alarak şehrimize hizmet edeceğiz. Aksaray Belediyesi olarak sanayicimizle iş birliğini daha sistemli hale getireceğiz. Yeni istihdam alanlarının açılması ve üretim kapasitelerinin atması için belediye olarak üzerimize düşen görevleri yerine getireceğiz” dedi.  

 

HALKIMIZIN BU SAMİMİ DESTEĞİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Sıkılmadık el, dokunulmadık gönül, ayak basılmadık yer bırakmayacaklarını vurgulayan ve gittikleri her yerde büyük bir ilgiyle karşılandıklarını aktaran Çırak; “Biz inanmadığımız, yapamayacağımız, hayali olan hiçbir şeyi söylemiyoruz. Biz halkımıza içimizden geçen neyse o şekilde yaklaşıyoruz. O şekilde de karşılık buluyoruz. Bu kalabalık, bu coşku, bu ilgi Aksaray’ın MHP’ye olan özlemini resmediyor. Bizde özellikle vurguluyoruz ki şeffaf, katılımcı ve yeni nesil bir belediyecilik anlayışıyla şehrimizle bütünleşerek sorun ve problemlere çözüm getireceğiz. Halkımızın bu samimiyetini, bu desteğini boşa çıkarmayacağız. İnşallah Aksaray’a çok daha iyi hizmetler kazandırmak, sorunlara köklü ve kalıcı çözümler bulmak, şehrin bugününü değil 50 yılını kurtaracak çalışmalara imza atmak için sağlam adımlarla geliyoruz” diye konuştu.



Anahtar Kelimeler: rüzgarı
Cumartesi 16.5 ° / 10.2 °
Pazar 8.8 ° / 6.3 °
Pazartesi 13.7 ° / 1.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri