Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü barista hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü barista hayatını kaybetti

Otomobilin çarptığı motosikletin sürücüsü barista hayatını kaybetti

Adem AKALAN-İrem GÜNEYBAZ/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da bir kafede barista olarak çalışan Ahmet Faruk Akgün (24), kullandığı motosiklete otomobilin çarptığı kazada hayatını kaybetti.

Kaza, saat 01.00 sıralarında Döşemealtı ilçesi Antalya-Burdur kara yolunda meydana geldi. Tufan İlgen yönetimindeki 07 KK 324 plakalı otomobil, kavşakta dönüş yapan Ahmet Faruk Akgün yönetimindeki 07 AZE 482 plakalı motosiklete çarptı. Bir kafede barista olarak çalıştığı öğrenilen Akgün, çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre savruldu. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yakındaki özel hastaneye kaldırılan Ahmet Faruk Akgün, kurtarılamadı. Akgün'ün cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sürücü Tufan İlgen ise gözaltına alındı.

Sabah saatlerinde morga gelen Akgün'ün yakınları, cenazeyi alarak defnetmek üzere Kurşunlu Mezarlığı’na götürdü. Akgün'ün iş yerinde işlemleri tamamladıktan sonra Kepezüstü'nde bir arkadaşına uğradığı, oradan da evine gitmek üzere yola çıktığı öğrenildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI



Pazar 14 ° / 2.3 °
Pazartesi 13.1 ° / 3.1 °
Salı 11.3 ° / 2.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri