Otopark´ta içki alemi mahalleliyi isyan ettirdi

Otopark´ta içki alemi mahalleliyi isyan ettirdi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Aksaray çarşı merkezi Taşpazar Mahallesinde  yapımı yeni tamamlanan,Aksaray´ın en gözde mekanlarından birisi olan,  Piri Mehmet Paşa  Çarşısı arkasında bulunan boş alan alkol bağımlılarının meskeni haline geldi.

Hergün yüzlerce ailenin geçtiği ,şehrin en işlek caddesinde bulunan Piri Mehmet Paşa Çarşısı otopark çıkışı yanında bulunan boş mekan alkol bağımlılarının meskeni haline geldi.

Gündüz saatlerinde başlayıp,gece geç saatlere kadar devam eden alkol alemine isyan eden mahalleli vatandaşlar,"Bu alanda gündüz kendini bilmez bazı gruplar tarafından içki içiliyor,bu durum gece geç saatlere kadar devam ediyor.Bu alan normalde otopark olarak kullanılıyor ama araçlarımıza zarar verilir korkusuyla araçlarımızı diğer sokaklara park ediyoruz.Gece saatlerinde nara atan bu kişiler bizleri çok rahatsız ediyor.Bu görüntüler  Aksaray´ımıza yakışmıyor.Yetkililerden ve Emniyet ekiplerimizden alkol bağımlılarının buradan temizlenmesini istiyoruz."dediler.

Alkol alan bağımlıların gitmesinin ardından oto parka saçılan şişeler ve çöpleri toplama işi ise Belediye temizlik  personeline kalıyor.

 



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri