Özhan Türemiş,İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevini devraldı

Özhan Türemiş,İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevini devraldı

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Özhan Türemiş İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevini,Hasan Hüseyin Çiftçi´den devraldı.İYİ Parti Aksaray Gençlik Kolları Başkanı Burak Özdemir´de görevi  atanan Aybala Emekli´ye devretti.
 
/resimler/2019-6/5/2013272432933.jpg
 
31 Mart yerel seçimlerinde İYİ Parti´den Aksaray Belediye Başkanlığı için aday olan ve il başkanlığı görevinden istifa eden Özhan Türemiş,il başkanlığı görevini tekrar Hasan Hüseyin Çiftçi´den devraldı.
 
İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı´nda yapılan devir teslim törenine İYİ Parti Aksaray Milletvekilli Ayhan Erel ve partililer katıldı.
 
/resimler/2019-6/5/2014091184354.jpg
 
Özhan Türemiş yaptığı açıklamada,"Belediye Başkan Adaylığı sürecimizde İYİ Parti Aksaray İl Başkanlığı görevini layıkıyla ve büyük bir özveriyle sürdüren değerli İl Başkanımız Hasan Hüseyin Çiftçi, Bayrağı bize teslim etti.
 
5 aylık görev sürecinde omuz omuza Aksaray´a katkıda bulunduk. Çok başarılı ve değerli çalışmalar yaptı. Desteğini her daim üzerimizde hissettik. Kendisiyle çalışmaktan şeref duyduk! Bundan sonraki süreçte bilgi birikimiyle bize yapacağı ağabeyliğe de şimdiden teşekkür ediyoruz. 
Çok kıymetli bir görevi, çok kıymetli bir zamanda bize devretmesi onurlandırdı. Bu onura layık olmaya çalışacağız.
 
Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener Hanımefendi ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Koray Aydın´a bu göreve yeniden bizi layık gördükleri ve güvendikleri için çok teşekkür ederim... Bu onurlu bayrağı, şimdiye kadar olduğu gibi, daha ileri taşımak için  var gücümüzle  çalışacağız.Daha yeni başlıyoruz,Aksaray çok çok daha iyi olacak.Şimdi herşey yeniden başlıyor."dedi.
 
/resimler/2019-6/5/2014437121895.jpg


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri