Özlenen galibiyet geldi

Özlenen galibiyet geldi

68 Aksaray Belediyespor 2 Silivrispor 1

GOL AYAKLARI KONUŞTU ÖZLENEN GALİBİYET GELDİ
Aksaray Belediyespor: 2 ? Silivrispor: 1
 
TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz Aksaray Belediyespor  Cumartesi günü sezonun 4. Haftasında kendi evinde İstanbul temsilcisi  Silivri Spor takımını konuk etti. Maçın Cumartesi günü olmasından dolayı taraftarın ilgisinin az olduğu maça İlin idaricileri tam kadro katılarak takıma büyük moral verdiği maçı siyah beyazlı temsilcimiz  25. dakikada Hakan Akman ve 65. dakikada Enes Soy´un ayağından bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrılarak bu sezon ilk galibiyetini alırken, 4. Hafta sonunda bu sezon ilk 3 puan sevincini yaşayan takım oldu.   
 
/resimler/2019-9/21/2124498001261.jpg
 
Siyah beyazlı temsilcimiz Aksaray Belediyespor hafta sonu kendi evinde sezonun 4. Haftasında Silivrispor takımını konuk etti. Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve son iki haftada ardı ardına aldığı yenilgilerin ardından puan cetvelinde son sıralara kadar inerek taraftarını üzen Aksaray Belediyespor Silivri Spor karşısında maça hızlı başladı. İlk dakiklarda gol bularak rahatlamak isteyen temsilcimiz geliştirdiği ataklarla rakip kalede ciddi gol pozisyonları ürettiği bölümde Enes Soy ve Hakan Akman ile girdiği gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Maçın 25. Dakikasında sağ kanattan geliştirdiğimiz atak sonrasında Hakan Akman, kale direğinin sıfırında topla buluştu gelişine güzel bir dokunuş yapan golcümüz skoru 1-0 yapan golü kaydetti. Bu gelen gol takımız üzerindeki son haftalarda galip gelememe sitresini biraz olsun attı. Bu gölün ardından temsilcimiz iki net gol pozisyonu daha buldu. Bu pozisyonları cömertçe harcayınca, kalesinde 45. Dakikada hiç beklemediği bir golle sarsıldı. Bu dakikada Silvrispor takımı serbest vuruş kazandı topun başına geçen Emrah Bedir´in direk kaleye gönderdiği top filelerle buluştu. Bu pozisyonda kalecimiz Barış Başkan, topu çıkartmak istesede başaramadı. Silivrispor 45. Dakika boyunca kalemize bir tek şut çekmese ciddi bir gol pozisyonu üretmesede serbest vuruştan bulduğu golle devreyi 1-1 kapatmayı başardı. Bu gelen şok gol hem taraftarların hemde futbolcuların gardını düşürdü.     
 
/resimler/2019-9/21/2125297221053.jpg
 
Maçın ikinci devresine mutklak galibiyet içen çıkan Aksaray Belediyespor bir an öncce galibiyet golünü bulabilmek için devamlı rakip kaleye atak geliştiren taraf oldu. Beklenen gölün gecikmesi hem taraftarı hemde takım futbolcularını sitrese soksada beklenen galibiyet golü maçın 65. Dakkasında Enes Soy´un ayağından geldi 2-1. Bu gelen gol takım üzerindeki sitresi biraz olsun attı. Maçın kalan bölümünde takımız galibiyeti korumak adına istem dışıda olsa maçı kendi sahasında kabul edince rakip takım kalemizde biraz daha fazla gözüken takım olsada atakları ceza sahamıza girmeden defans oyuncularımız tarafından eritildi. Takım kaptanı İbrahim Konuksever´in üstün performansı ve hırslı futbolu ise takım arkadaşlarınıda ateşleyince defansımız çanakkale geçilmez oldu ve maçı temsilcimiz haftalar sonrada olsa kazanmasını bildi ve bu sezon hem ilk galibiyetini hemde üç paunı alan takım oldu.
 
/resimler/2019-9/21/2126078002775.jpg
 
4. Hafta sonunda siyah beyazlı temsilcimiz  Aksaray Belediyespor puanı 4´de çıkartarak puan sıralamasında 11. Sıraya otururken, Silivrispor ise 2 puanla 16. Sırada yer alan takım oldu. Temsilcimiz  gelecek hafta Pazar günü Buca´da, tarihinde ilk kez bir gece maçına çıkarak, Ci Group Buca Spor ile saat 19:00´da karşı karşıya gelecek. Buca Spor takımı ise ilk mağlubiyetini bu hafta deplasmanda Anagold 24 Erzincanspor takımı karşısında 3-0´lık skorla aldı. Rakibimiz 7 puanla 5. Sırada yer alırken, galip gelen takım olsaydı haftayı grupta lider kapatan takım olacaktı. 
GRUPTA İSE TOPLU ŞU SONUÇLAR ALINDI
Artvin Hopaspor  2-1  Tokatspor
24 Erzincanspor  3-0  Ci Group Buca
Manisaspor          0-2  Karbel Karaköprü Belediyespor
Yomraspor           0-1  Yeni Orduspor
Erzin Spor            0-0  Düzcespor
Kızılcabölükspor  1-1  Sultanbeyli Belediyespor
Şile Yıldızspor      1-0  Çankaya Futbolspor
Çatalcaspor           1-1  Serik Belediyespor
 
Haber Ersin Aslan


Anahtar Kelimeler: Özlenen galibiyet geldi
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri