Paşacık kitap konağının temeli atılıyor

Paşacık kitap konağının temeli atılıyor

Paşacık kitap konağının temeli atılıyor

PAŞACIK KİTAP KONAĞININ TEMELİ ATILIYOR 

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eğitim ve kültür alanında hayata geçireceği projelerden olan Paşacık Kitap Konağı’nın temeli Cuma günü atılıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, seçim öncesinde vaat ettiği projeleri bir bir yerine getiriyor. Başkan Dinçer’in seçim öncesinde hayata geçireceği projeler arasında yer alan Paşacık Kitap Konağı’nın temeli dualarla atılacak.

  Vatandaşlara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, düzenli okumaya teşvik etmek ve kitap kaynaklarına erişimi kolaylaştırmak için hayata geçirilen Kitap Konağından tüm vatandaşlar faydalanabilecek.

Paşacık Mahallesinde hayata geçecek olan Kitap konağında kitap okuma alanlarının yanı sıra öğrencilerin ders çalışma ve araştırma yapabilecekleri alanlarda oluşturulacak.

İl protokol üyelerinin sivil toplum kuruluşlarının ve çok sayıda davetlinin katılacağı Paşacık Kitap Konağı’nın temel atma töreni 30 Ekim Cuma Günü saat 14.00 da Paşacık Mahallesi Süslü Cami karşında gerçekleşecek. 

Kitap Konağı projesi ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, konaklarından her yaş grubundan vatandaş ve öğrencinin faydalanabileceğini söyledi. Başkan Dinçer, kitap çeşitliliği noktasında zengin bir kaynak noktası olacak olan Paşacık Kitap Konağında öğrencilerin ders çalışmaları için gerekli alanlarında oluşturulacağını duyurdu.  Tüm vatandaşları temel atma törenine davet etti.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri