Piri Mehmet Paşa kavşağında yol genişletme çalışması yapılıyor

Piri Mehmet Paşa kavşağında yol genişletme çalışması yapılıyor

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

BAŞKAN DİNÇER, "AMACIMIZ DAHA RAHAT VE AKICI BİR TRAFİK"

 

PİRİ MEHMET PAŞA KAVŞAĞINDA TRAFİĞİ RAHATLATMAK İÇİN YOL GENİŞLETME ÇALIŞMASI YAPILIYOR


/resimler/2019-9/23/1405098833367.jpg

Aksaray Belediyesi, şehir trafiğinin en yoğun olduğu Piri Mehmet Paşa kavşağında vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda araçların daha rahat ve kolay şekilde seyrini sağlamak amacıyla yol genişletme çalışması yapıyor. 

 

Belediye ekipleri, Eski Sanayi Caddesi olarak bilinen Bediüzzaman Caddesinden Piri Mehmet Paşa kavşağı sağa dönüş kısmında 50 metre uzunluğunda ve 2,5 metre genişliğinde yol genişletme çalışması yaparak trafiğin daha rahat ve seri bir şekilde akışını sağlayacak. 

 

Genişletme çalışmalarını tamamlayan ekipler, yeni yapılan alana sıcak asfalt atarak kullanıma hazır hale getirecekler. 

/resimler/2019-9/23/1405331333796.jpg

Belediye Başkanı Evren Dinçer konuyla ilgili yaptığı açıklamada şehir trafiğini rahatlatmak için belediye olarak yeni çözüm yolları ürettiklerini ve bunu sahada başarıyla uyguladıklarını ifade ederek ?Vatandaşlarımızın ve araçların rahat seyredebilmeleri için yeni çalışmalar yapıyoruz. Şehrin birçok noktasında alt yapı ve sıcak asfalt çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle kış gelmeden planladığımız yerlerin alt ve üst yapılarını bitirip vatandaşımızın hizmetine sunmak istiyoruz. Halkımızın ve sürücülerimizin trafikte seyrini kolaylaştırmak adına şehir içinde aksaklığa sebep olmadan altın değerinde dokunuşlar yapıyoruz. Amacımız daha rahat ve akıcı bir trafik? şeklinde konuştu.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri