Piri Mehmet Paşa(Efor) Altgeçidi Ezberleri Bozuyor | aksaray haberleri

Piri Mehmet Paşa(Efor) Altgeçidi Ezberleri Bozuyor | aksaray haberleri

Yol güzergahları değiştirildi

Piri Mehmet Paşa altgeçit çalışmalarında sona yaklaşıldı.Trafiğe açılan altgeçitte, son rütuşlar yapılarak eksiklikler gideriliyor.Geçtiğimiz gün aydınlatma direkleri tamamlanan altgeçitte bugün yeraltı suyu ve yağışlara önlem amacıyla terfi merkezi çalışmaları tamamlandı.

Altgeçidin açılmasıyla birlikte yol güzargahlarında değişiklikler yapıldı.Yapılan ilk değişiklik Kurtuluş kavşağının kaldırılması oldu.

Aksaray Belediyesi ekiplerinin altgeçit tünel çıkışındaki trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla aldığı kavşak kaldırma önlemi,bir takım sıkıntılarıda beraberinde getirdi.Kavşağın kaldırılıp,uyarıcı trafik işaretlerinin konulmaması bazı sürücülere zor anlar yaşattı.Yıllardır kavşağı kullanan sürücüler,bir anda önlerinde beton refüj görünce ne yapacağını bilemeyerek,olası bir kazayı ucuz atlattılar.

Kurtuluş,Laleli,Bahçeli ve Kılıçaslan mahalleleri ile çarşı merkez istikametinden bu mahalleler yönüne gitmeye çalışan sürücüler,kavşağın kaldırılmasıyla 40.Mt.yolda (Atatürk Bulvarı) uzun araç kuyrukları oluşturdu.Araç kuyruğu Coğlaki kavşağından,kurtuluş kavşağına kadar uzadı.Akşam iş saati çıkışına denk gelen zamanda yoğunluktan dolayı  bazı sürücüler arasında tartışmalar yaşandı.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri