25.7° / 13.1°

Poşetle kayak yapan çocuklara Vali sürprizi

Poşetle kayak yapan çocuklara Vali sürprizi

Poşetle kayak yapan çocuklara Vali sürprizi
Tarih: 01.02.2022 13:36

Aksaray’da onlarca çocuk kendi oluşturdukları kayak pistine Vali Hamza Aydoğdu’yu davet etti. Çocukların davetini üzerine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren Vali Aydoğdu çocukların kayak eğlencesine ortak oldu.

Aksaray’da Cumhuriyet Mahallesi Toki 6. Etap Toplu Konut bölgesine yakın tepelerde kayak yapan çocuklar doyasıya eğlendi. Sosyal medya üzerinden Vali Hamza Aydoğdu’ya ulaşan çocuklar kayak yaparken çekilen fotoğraflarını Vali Hamza Aydoğdu’ya gönderip birlikte kayak yapmak istediklerini belirtti. Çocukların fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Vali Aydoğdu; çocuklarla kayak yaptıkları alanda buluşmak üzere sözleşti.

Pist başı çıkışları Vali Aydoğdu verdi

Naylon poşet, çamaşır leğeni ve araç lastikleri ile kayak yapan çocukların davetini geri çevirmeyen Vali Aydoğdu, tatlı ve çeşitli hediyelerle pist olarak belirledikleri tepelerde kayan çocuklara sürpriz ziyarette bulunup aile büyükleri ile birlikte kayak yapan çocukların eğlencelerine ortak oldu.

Çok sayıda çocuğun kaydığı alana sağlık ekipleri ve polis ekipleri görevlendirilerek olası kazalarla ilgili önlem alındı.

Çocukların pist başı olarak adlandırdığı tepebaşlarında naylon poşet, çamaşır leğeni, fırın tepsisi ve otomobil lastikleri ile kaymalarını izleyen Vali Aydoğdu, pist başlarında çocukların çıkışlarını verdi.

Vali Aydoğdu gazetecilere yaptığı açıklamada; gördüğü manzaranın inanılmaz bir ortam olduğunu söyledi.

Çocukların mutluluğuna ortak oldular

Bu kadarını beklemediğini kaydeden Vali Aydoğdu: “Bütün yorgunluğumuz giderildi. Çocukluğumuza geri gittik. Birim amirlerimizle hep beraber çocuklarımızın bu mutluluğuna ortak olduk. Muhteşem bir manzara var. Aksaray’a belki 20 yıl önce böyle bir kar yağmıştır. Çocuklarımız hem tatilin hem karın keyfini çıkarıyorlar. Onların mutluluğuna ortak olmak muhteşem bir duygu. Çok samimi olarak söylemek istiyorum olimpiyatlarda bu kadar heyecan var mı? Gerçekten bilemiyorum” dedi.

Çocukların yaptığı kardan adam yanında hatıra fotoğrafı çektiren Vali Hamza Aydoğdu; kayak yapan çocuklara tatlı ikramında bulunarak çeşitli hediyeler verdi.

Emniyet Müdürü Murat Kolcu, İl Jandarma Komutanı Hacı Ali Büber, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’ında bulunduğu ziyarette; tepe ve yamaçlardan naylon poşetlerle kayan çocuklar gönüllerince eğlendi.

  • BIST 100

    9668,36%1,33
  • DOLAR

    38,81% 0,36
  • EURO

    43,29% -0,25
  • GRAM ALTIN

    3996,59% -0,90
  • Ç. ALTIN

    6506,72% 0,56
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Sakarya Dünya Dağ Bisiklet Şampiyonasına ev sahipliği yapacak
Kırıkkale'de 1 kişinin öldüğü, 3 kişinin de yaralandığı olayda 3 tutuklama
Sardes Antik Kenti'nde ilk kez gece müzeciliği deneyimi
Sardes Antik Kenti'nde ilk kez gece müzeciliği deneyimi/ Ek fotoğraflar
Edirne'de, ağaca çarpan otomobilin alkollü sürücüsü yaralandı
Bodrum'da aranan şüphelilere villada operasyon; 3 tutuklama
Sokakta yaşamını sürdüren kişi, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde ölü ...
İstanbul - Beylikdüzü’nde iki otomobil çarpıştı: 3 yaralı
Motosikletiyle ilerlerken tabancayla vuruldu
Portekiz Ligi'nde şampiyon Sporting Lizbon
Çanakkale Boğazı'nda sürüklenen tekne kurtarıldı
Edirne'de bariyere çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı; kaza kamerada
Fahrettin Altun, New York'taki 'Türk Günü Yürüyüşü' dolayısıyla katılımcılara...
Crystal Palace, ilk kez FA Cup'ı müzesine götürdü
Adana Demirspor - Hatayspor: 0-5

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Çanakkale Boğazı'nda sürüklenen tekne kurtarıldı

Edirne'de bariyere çarpan otomobildeki 3 kişi yaralandı; kaza kamerada

Fahrettin Altun, New York'taki 'Türk Günü Yürüyüşü' dolayısıyla katılımcılara seslendi

Crystal Palace, ilk kez FA Cup'ı müzesine götürdü

Adana Demirspor - Hatayspor: 0-5

İstanbul - Bakan Uraloğlu: Biz yapay zekânın her şeyine asla güvenmeyeceğiz

Düğün konvoyundakiler ambulansa yol vermedi; o anlar kamerada

İstanbul- Kağıthane'de kamyonet binaya çarptı; kaza anı kamerada

Kalp grefti, Kara Kuvvetleri'ne ait uçakla Ankara'ya ulaştırıldı

Adana Demirspor - Hatayspor / Fotoğraflar

Fenerbahçe Beko, derbide galip geldi

Bakan Göktaş, Kütahya'da

Dut yemek isterken eli korkuluk demirine saplandı

İstanbul - TÜRGEV Akademi'nin II. Öğrenci Sempozyumu gerçekleşti

Galatasaray camiası UEFA Kupası zaferinin 25. yıl dönümünde buluştu

Ankara'da inşaat firması mağdurlarından eylem

Erzincan'da 54 özel gereksinimli birey askerlik heyecanı yaşadı

MKE: PİRANA KİDA göreve hazır

Erzincan'da 54 özel gereksinimli birey askerlik heyecanı yaşadı/ Ek fotoğraflar

Mardin'de otomobil ile traktör çarpıştı; 3 yaralı

Thomas Reis: Hedefimiz ligi 3’üncü sırada bitirmek