25.2° / 11.8°

‘Radyant ısıtma sistemleri enerji tasarrufu sağlıyor’

‘Radyant ısıtma sistemleri enerji tasarrufu sağlıyor’

‘Radyant ısıtma sistemleri enerji tasarrufu sağlıyor’
Tarih: 03.02.2025 11:08

İSTANBUL, (DHA)- ISITMA firması DAYGAS, geliştirdiği radyant ısıtıcılarla pazarda fark yaratmayı hedefliyor. Markanın Satış ve Pazarlama Direktörü Muhammet Güngören, Avrupa ve Orta Doğu pazarlarında büyük bir talep olduğunu belirterek, “Biz sadece ısıtma sistemi üretmiyoruz. Akıllı kontrol sistemleri, uzun ömürlü kullanım ve yüzde 96’ya varan enerji verimliliği sunan çözümler geliştiriyoruz. Bir diğer avantaj da sessiz çalışma teknolojisi, bu özellik ibadethaneler, eğitim kurumları ve restoran gibi sessiz ortam gerektiren alanlarda büyük bir fark yaratıyor” dedi.

Markadan yapılan açıklamada, “Piyasadaki diğer ürünlerden farklı olarak, bu sistemler gelişmiş reflektör teknolojisi ile daha geniş alanları verimli bir şekilde ısıtıyor. Hava akımından etkilenmeyen özel tasarımı sayesinde, rüzgarlı ve açık alanlarda bile istikrarlı bir ısıtma sağlıyor. Hızlı ısınma, düşük enerji tüketimi ve sessiz çalışma avantajlarıyla özellikle açık hava alanları ve ticari işletmeler için ideal bir seçenek oluşturuyor” denildi.

‘HEM KONFORU ARTIRIYOR HEM DE ENERJİ TASARRUFU SAĞLIYOR’

Satış ve Pazarlama Direktörü Muhammet Güngören, radyant ısıtma ile ilgili şu bilgilere yer verdi:

“Doğrudan havayı değil, nesneleri ve insanları ısıtan bir sistem. Radyant ısıtma sistemleri özellikle fabrikalar, depolar, lojistik merkezleri, spor salonları, restoranlar ve ibadethaneler gibi geniş alanlarda yüksek verim sunuyor. Özellikle camiler gibi yüksek tavanlı mekanlarda geleneksel ısıtma yöntemleriyle verimli bir çözüm sağlamak çok zor. Radyant ısıtıcıları, hızlı ısınma özelliği sayesinde hem konforu artırıyor hem de enerji tasarrufu sağlıyor” diye konuştu.

‘BİR DİĞER AVANTAJ DA SESSİZ ÇALIŞMA TEKNOLOJİSİ’

Güngören, “Biz sadece ısıtma sistemi üretmiyoruz. Akıllı kontrol sistemleri, uzun ömürlü kullanım ve yüzde 96’ya varan enerji verimliliği sunan çözümler geliştiriyoruz. Radyant ısıtıcılarımız, uzaktan kumanda edilebilir ve otomatik açma-kapama özellikleriyle gereksiz enerji tüketimini önlüyor. Bir diğer avantaj da sessiz çalışma teknolojisi, bu özellik ibadethaneler, eğitim kurumları ve restoran gibi sessiz ortam gerektiren alanlarda büyük bir fark yaratıyor. Ürünlerimizi en zorlu sanayi koşullarına dayanıklı hale getirerek uzun ömürlü kullanım sunuyoruz. Ayrıca Türkiye genelinde 48 saat içinde servis desteği sağlayarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutuyoruz” dedi.

‘KÜRESEL PAZARDA BÜYÜYOR’

Avrupa ve Orta Doğu pazarlarında büyük bir talep olduğunu belirten Güngören, “Avrupa’da enerji verimliliği konusundaki regülasyonlar, işletmeleri düşük enerji tüketen sistemlere yönlendiriyor. Orta Doğu’da ise büyük sanayi tesisleri ve lojistik merkezleri, enerji maliyetlerini düşürmek için radyant sistemleri tercih ediyor. Biz de bu bölgelerde büyümeye devam ediyoruz. Üretim gruplarımızdaki tüm prosesleri kendimiz geliştiriyoruz. Tüm Ar-Ge süreçlerimizi yerli mühendislik gücümüzle yürütüyor, sanayi ve endüstriyel alanlardaki ısıtma ihtiyaçlarına yüzde yüz yerli çözümler sunuyoruz. Yerli ve milli bir marka olarak ülkemizin dışa bağımlılığını azaltıyor ve ihracatta güçlü bir oyuncu olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Güngören, şunları ekledi:

“Akıllı ısıtma sistemleri konusunda çalışmalarımız sürüyor. Kullanıcıların mobil uygulamalar üzerinden sistemlerini kontrol edebileceği, anlık enerji tüketimini takip edebileceği çözümler geliştiriyoruz. Karbon salınımını azaltan daha verimli ürünler üreterek çevre dostu ısıtma sistemlerine yatırım yapıyoruz. İhracatta büyümeyi sürdüreceğiz. Avrupa ve Orta Doğu’daki pazar payımızı artırarak, Türk mühendisliğinin gücünü dünya çapında göstermeye devam edeceğiz.”

  • BIST 100

    9317,24%-0,84
  • DOLAR

    37,95% 0,34
  • EURO

    43,14% 0,15
  • GRAM ALTIN

    4074,57% 0,31
  • Ç. ALTIN

    6621,05% 0,78
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Manisa Basket - Karşıyaka / Fotoğraflar
Bakan Yumaklı: Zirai don nedeniyle zarar gören ağaçlarda gelişigüzel budama y...
Göztepe - Beşiktaş / Fotoğraflar
İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan: İnsanı yaşat ki devlet yaşasın
Göztepe - Beşiktaş / Ek fotoğraflar
Mardin’de 137 bin tonluk buğday vurgununda 9 tutuklama
Arıkan: Gazze için kurduğunuz her hayali kabusa çeviririz
El freni boşalan midibüsün apartman girişine düştüğü kaza kamerada
Adana Demirspor - Trabzonspor: 0-1
Adana'da Polonyalıların sokak tiyatrosu ilgi çekti
Adıyaman'da devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü öldü
Emine Erdoğan, KADEM'in yeni yönetimini tebrik etti
İstanbul- Fatih'te oyuncu kız arkadaşı tarafından bıçakla öldürülen kadın son...
Şampiyon Trabzonspor kupasına kavuştu
Adana Demirspor - Trabzonspor maçının ardından / Video eklendi

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

Adıyaman'da devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü öldü

Emine Erdoğan, KADEM'in yeni yönetimini tebrik etti

İstanbul- Fatih'te oyuncu kız arkadaşı tarafından bıçakla öldürülen kadın son yolculuğun...

Şampiyon Trabzonspor kupasına kavuştu

Adana Demirspor - Trabzonspor maçının ardından / Video eklendi

'Verinin hep birlikte paylaşılması ve analiz edilmesi büyük önem kazandı'

Özel: İstanbul'un muhafızı Silivri'den İstanbul'u korumaya devam ediyor

Adana Demirspor-Trabzonspor / Ek fotoğraflar

İstanbul- Esenler'de parkta oturan arkadaş grubuna silahlı saldırı; 1 ölü

Özel: İstanbul'un muhafızı Silivri'den İstanbul'u korumaya devam ediyor / Ek fotoğraflar

Rusya, Paskalya Bayramı nedeniyle Ukrayna'da geçici ateşkes ilan etti

Diyarbakır'da komşu aileler arasında kavga; 2'si ağır 6 yaralı

Thomas Reis: Hedefimiz üçüncülüğü korumak / Video eklendi

Bakan Kacır: Sanayi ve Teknoloji Kolejlerini Anadolu şehirlerimizde kuracağız

Adana Demirspor - Trabzonspor / Fotoğraflar

Erzurumspor FK - İstanbulspor: 1-2

Samsun'a Kandıra'dan 36 'comba' getirildi

Yeni doğan bebeği çöp konteynerine annesi bırakmış

Geleceği şekillendiren dönüşüm: Sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve insan odaklılık

Akdamar Adası'nda '3'üncü Badem Çiçeği Festivali' başladı / Ek fotoğraflar

Kayıp Alzheimer hastası, 1 gün sonra bulundu