Recep Tayyip Erdoğan parkı Fettah Can konseri ile açıldı

Recep Tayyip Erdoğan parkı Fettah Can konseri ile açıldı

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68

RECEP TAYYİP ERDOĞAN GENÇLİK PARKI FETTAH CAN KONSERİ İLE AÇILDI
 
BAŞKAN YAZGI; ?VATANIMIZA, BAYRAĞIMIZA, EZANIMIZA KİM SAHİP ÇIKARSA BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİ VAR?
 
BAŞKAN YAZGI´DAN GENÇLERE MÜJDE!
?GENÇLİK MERKEZİ, RECEP TAYYİP ERDOĞAN GENÇLİK PARKINA YAPILACAK?
 
Aksaray Belediyesinin 2017 yılı içerisinde Tacin Mahallesinde başlattığı 3 etaptan oluşan ve ilk etabı tamamlanan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı, Fettah Can konser ile açıldı. Sanatçı Fettah Can, sanatçıların Mehmetçiğe moral için Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Hatay´a gittiği için Silifke Belediyesi tarafından 13 Mayıs tarihindeki konseri iptal edilmiş. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı sanatçıya sahip çıkarak iptal edilen günde Fettah Can´ı Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı açılışına davet etmişti. 
 
Aksaray Belediyesi tarafından 78 bin metrekarelik alana kurulan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı´nın 1. Etabı tamamlandı. İçerisinde bisiklet yolu,? koşu yolu?, çocuk oyun alanı, amfi tiyatro ile çeşitli türden ağaç ve çiçek çeşitleri ile rengârenk olan park hafta sonu binlerce kişinin katıldığı muhteşem Fettah Can konseri ile açıldı.
 
Açılışa Milletvekili Mustafa Serdengeçti, Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti İl Hüseyin Altınsoy, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç, Eğitim Birsen Başkanı Murat Günaydın, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Emin Tetik, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Açılış töreni öncesinde sahnede çıkan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, ?Kahraman Askerlerimizin ve Cumhurbaşkanımızın yanında olan Fettah Can kardeşime teşekkür ediyorum? diye konuştu.  
 
Sahnede iken siyesi ve ideolojik bir konuşma yapmak istemediğinin altını çizen Başkan Yazgı, ?Biliyorsunuz şimdi sahneye çıkacak olan Fettah Can´ın bugün başka yerde yapacağı konser iptal edilmişti. Sırf askerimizin yanında olduğu için, Sayın Cumhurbaşkanımızla birlikte hataya gittiği için. Bizim Türk halkı olarak ortak paydalarımız var. Bunlar nedir? Göklerden inmeyecek ay yıldızlı bayrağımız, her köşesinde şehitlerimizin kanı bulunan bu cennet vatanımız ve minarelerden okunan ezanımıza kim sahip çıkarsa başımızın üstünde yeri var. Bu vesileyle Fettah Can kardeşime bizleri kırmayıp Aksaray´ımıza geldiği için ve sergilediği dik duruş için bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum? dedi.
 
GENÇLİK MERKEZİ YAPILACAK 
Açılışı yapılan Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı 1. Etabının içeriği ile ilgili bilgiler veren Başkan Yazgı, park içerisine yapılacak Gençlik Merkezi müjdesini ilk defa paylaştı. 3 katlı olarak inşa edilecek Gençlik Merkezinde, çok amaçlı bir konferans salonu, fuaye alanı ve kafeterya, Kütüphane, bilgisayar Odaları, sanat ve müzik atölyeleri, engelli faaliyet odaları ve kursların yapılabileceği eğitim odalarına yer verildiğini açıkladı.
 
Açılışı yapılan Gençlik Parkının 2. Etap kısmından bahseden Başkan Yazgı, 104 bin metrekare´yi kapsayan yeni projede çocuk oyun alanları, birçok tesis ve spor komplesine yer verileceğini duyurdu. Ayrıca alanda bir adet biyolojik gölet ve 3 adet çok amaçlı meydan tasarlandığı aktardı.
 
Milletvekili Mustafa Serdengeçti ise Recep Tayyip Erdoğan Gençlik Parkı´nın Aksaray´a hayırlı uğurlu olmasını diledi. Ve parkı isminden hareketle insanımızın Cumhurbaşkanımıza duyduğu sevginin büyük olduğuna vurgu yaptı. 
 
Görkemli bir tören ile birlikte Gençlik Parkının açılış kurdelesi kesildi. Başkan Yazgı, park ile ilgili tebrikleri kabul ederken Tacin Mahallesi Muhtarı İbrahim Telli, mahallerine böyle bir parkı kazandırılmasına öncülük eden Başkan Yazgı´ya teşekkür plaket takdim etti. 
 
Park alanını dolduran binlerce kişinin merakla beklediği Fettah Can, büyük bir coşku eşliğinde sahneye çıktı. Sahnede en sevilen şarkılarını hayranları için seslendiren ünlü sanatçı, Aksaray´da olmaktan mutlu olduğunu söyledi ve misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya teşekkür etti.
 
Konser esnasında Aksaray Emniyet Müdürlüğü Çevik Şube görevli bir polis memurunun meslektaşına evlenme teklifinden bulunmak istemesi üzerine sanatçı Fettah Can, sahneyi polis memuruna bıraktı. Konsere dinlemeye gelenler, sürpriz evlenme teklifine büyük bir alkışla destek verirken binlerce kişi hep bir ağızdan ?Evet? sesleri bayan polis memuruna tempo tuttu. Gelen evet cevabından sonra sanatçı Fettah Can, birlikte dans eden mutlu çifte özel bir şarkı seslendirdi.
 
Kaldığı yerden devam eden konser coşkusu gecenin ilerleyen saatine kadar sürdü.


Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri