Rektör Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı´nı Ziyaret Etti

Rektör Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı´nı Ziyaret Etti

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Rektör Şahin Gençlik ve Spor Bakanı´nı Ziyaret Etti
 
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, gençlerin akademik olarak gelişmelerinin yanı sıra, bedeni olarak da yetkin bireyler olması hususunu önemsediklerini belirtti.
 
Rektör Şahin, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu´nu ziyaret etti. Üniversitedeki spor yatırımlarına dair Bakan Kasapoğlu´na bilgiler veren ve son yıllarda elde edilen başarıları anlatan Prof. Şahin, kampüs içi ulaşımın, iklimin uygun olduğu dönemlerde büyük çoğunlukla bisikletlerle sağlandığını, bunun için farklı noktalara Akıllı Bisiklet İstasyonları kurduklarını belirtti. Bisiklet kültürünün daha da gelişmesi adına yaptıkları bisiklet sahasının (velodrom) üniversiteler içindeki en büyük saha olma özelliğine sahip olduğunu da dile getiren Şahin, kampüste aktif bisiklet kullanıcı sayısının, çok kısa bir süre içinde 7 binlere ulaştığını vurguladı. Okçuluk Uygulama ve Araştırma Merkezi´nin de yine bir ilki temsil ettiğini dile getiren Rektör Şahin, ASÜ´nün pek çok spor dalında önemli başarılar elde ettiğini ve potansiyelinin yüksek olduğunu vurguladı.
 
Şahin, spor yatırımlarını daha da geliştirmek adına çalışmaların aralıksız şekilde sürdüğünün de altını çizdi. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da, Rektör Şahin´i yapılan çalışmalar münasebetiyle tebrik etti.


Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri