Rektör Arıbaş Mine Nur Uysal’ın Kabri Başında Dualar Etti

Rektör Arıbaş Mine Nur Uysal’ın Kabri Başında Dualar Etti

Rektör Arıbaş Mine Nur Uysal’ın Kabri Başında Dualar Etti

Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, 2023 yılının aralık ayında geçirdiği trafik kazası nedeniyle hayatını kaybeden Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü öğrencisi Mine Nur Uysal’ın kabrini ve ailesini ziyaret etti.

 

Mine Nur Uysal’ın Burdur’un Gökçebağ Köyü’ndeki ailesine bayram ziyaretinde bulunan Rektör Arıbaş, daha sonra baba Halil Uysal’la birlikte merhumenin kabri başında dualar etti. Mine Nur’u kaybetmenin acısını yüreklerinde hissettiklerini ve elim kazanın tüm ASÜ ailesini derinden etkilediğini ifade eden Prof. Arıbaş, “Biz, Kurban Bayramı vesilesiyle hem kızımızın kabrini ziyaret etmek hem de sevgili ailesiyle bayramlaşmak istedik. Kızımıza yüce Allah’tan rahmet diliyoruz. Mekânı cennet olsun. Ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine bir kere daha baş sağlığı ve sabır dileklerimizi iletiyoruz” dedi. Rektör Alpay Arıbaş, kazanın ardından Mine Nur Uysal’ın ailesiyle sürekli temas halinde olduklarını ve bunun devam edeceğini de vurguladı.

Ziyareti esnasında Rektör Alpay Arıbaş’a ASÜ Genel Sekreteri Ahmet Bülbül ve Gökçebağ Köyü Muhtarı Süleyman Pekşen de eşlik etti.



Cumartesi 27.9 ° / 15 °
Pazar 28.3 ° / 14.8 °
Pazartesi 27.8 ° / 12.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri