Sağlık Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı

Sağlık Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı

Sağlık Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı

Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi iken, Aksaray İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan, görevi Dr. Mahmut Arık´tan törenle devir aldı.

İl Sağlık Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen devir teslim törenine, halef ve selef olarak Sağlık Müdürleri Dr. Mahmut Arık ile Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan´ın yanı sıra, İl Sağlık Müdür yardımcıları, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter Vekili Uzm. Dr. Ahmet Korkmaz, Daire Başkanı Abdurrahman Dağdelen, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcıları, Sağlık Sen Aksaray Şube Başkanı Rifat Kaya ve İl Sağlık Müdürlüğü personeli katıldı.

Devir teslim töreninde İl Sağlık Müdürlüğü personele veda konuşması yapan Dr. Mahmut Arık; Aksaray Sağlık Müdürlüğü görevini 11 ay sürdürdüğünü hatırlatarak, bu süre zarfından Aksaray için 8 önemli projenin ihalesini gerçekleştirdiklerini söyledi. Personel ile uyumlu bir şekilde çalıştıklarını ifade eden Dr.Arık, personele bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diledi.

İl Sağlık Müdürlüğünde birlikte çalıştıkları mesai arkadaşlarına hakkını helal ettiğini ve kimseye kırgın olmadığını da söyledi.

Dr. Arık, İl Sağlık Müdürü Cengizhan Kılıçaslan´a yeni görevinde başarılar dileyerek, çiçek takdim etti. Arık, daha sonra personelle tek tek vedalaşarak haklarını helal etmelerin istedi.

Yeni İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan´da devir teslim töreninde, Dr. Mahmut Arık´a Aksaray için yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

 



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri