Sağlık çalışanlarına tatlı ziyaret

Sağlık çalışanlarına tatlı ziyaret

Aksaray Belediyesi, Çin’de başlayıp tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen Yeni tip coronavirüs vakası (Covid-19) salgınının önlenmesi konusunda tüm imkânlarını seferber edip mücadele örneği gösterirken, Aksaray’da büyük bir özveri ile çalışan sağlık personellerine de destek verdi. 

 

Aksaray Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik, akşam saat 19.00 da Aksaray Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine gelerek, büyük bir özveriyle görev yapan sağlık çalışanlarını ziyaret edip, hem kolaylıklar diledi hem de tatlı ikram etti. 

           

 Belediye Başkan Yardımcısı Çelik, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada “Aksaray Belediyesi olarak Eğitim ve Araştırma Hastanemizde Büyük özveriyle çalışan personellerimize kolaylıklar dileyerek kendilerine tatlı ikram ettik. Başta Aksaray sağlık çalışanlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımıza Allah güç kuvvet versin.” dedi. 

 

Sağlık çalışanları ise birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan bu zor günlerde kendilerini yalnız bırakmayan Aksaray Belediyesinin bu anlamlı jestinden dolayı başta Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer ve Başkan Yardımcısı Tayfun Çelik olmak üzere emeği geçen tüm belediye ekibine Teşekkür ettiler. 



Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri