Şampiyonluk için son viraj

Şampiyonluk için son viraj

TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off Final maçında temsilcimiz Aksarayspor bu akşam  saat 20,00’da Antalya’da TFF 2. Lig için Anagold 24 Erzincanspor ile tarihi bir sınava çıkacak.

Antalya bölgesinden hakem Burak Şeker yönetecek. Antalya Glorıa Sports Arena stadında  saat 20:00’da başlayacak mücadele A Spor ekranlarında  naklen yayınlanacak. Siyah beyazlı temsilcimiz Aksarayspor Tarihinde  ilk kez bugün akşam TFF 2. lig için final maçına çıkacak 
Anagold 24 Erzincanspor karşısında siyah beyazlılarda kırımızı kart cezalısı kaptan İbrahim Konuksever forma giyemeyecek. Bucaspor ile oynanan play off yarı final maçında sakatlanarak  uzatma bölümlerinde  aldığı darbeler sonucunda sağ ayak bileğinde ödem oluşan ve maçı uzatma bölümlerinde oyundan çıkan tecrübeli oyuncusu Serkan Gürses’in durumun maç günü netlik kazanacağı ve tecrübeli oyuncunun tarihi sınavda oynayabileceği öğrenildi.
Anagold 24 Erzincanspor maçı öncesinde camia şampiyonluk için kenetlenirken futbolcuların morallerin yüksek olması  ise camiada moralleri artırdı.

Haber:Hamit MAVİLİ



Anahtar Kelimeler: Şampiyonluk viraj
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri