'Sanal Depoo' hizmeti büyük ilgi görüyor

'Sanal Depoo' hizmeti büyük ilgi görüyor

Aksaraylı Genç girişimciler Ali Çelebi, Hayati Güneş ve Yusuf Uyar tarafından Aksaray’da ilk kez kurulan Sanal Depoo adlı işletme çok büyük ilgi görüyor. 

Uygulamayı APP STORE ve GOOGLE PLAY’den indiren Vatandaşlar; internet üzerinden Sanal Depoo’ya ulaşarak, kahvaltılık ve süt temel gıda, Meyve ve sebze şarküteri,içecekler, atıştırmalıklar, pratik yemekler,fırın, bebek, kişisel bakım  ve sağlık, ev bakım ve temizlik,su, ofis ve kırtasiye gibi birçok kategoride ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Aksaray’da bir ilke imza atan Genç girişimciler Ali Çelebi, Hayati Güneş ve Yusuf Uyar  Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ve Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamlarında ziyaret ederek hem Sanal Depoo hakkında bilgi verdiler hem de  tüm gençlerin kendileri gibi teknoloji çağını kullanarak farklı sektörlerde kendi işlerini  kurabileceklerini ifade ettiler. 

Her gün sabah 08.00’dan gece 24.00’a kadar kurye aracılığıyla kesintisiz hizmet veren Sanal Depoo görevlileri verilen siparişleri en geç yarım saat içinde alıcıya teslim ediyor.

Haber-Savaş Ulukaya



Anahtar Kelimeler: 'Sanal Depoo' hizmeti büyük görüyor
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri