Satrançta kalpleriyle hamle yaptılar

Satrançta kalpleriyle hamle yaptılar

 

Geçtiğimiz haftasonu Aksaray Engelli Koordinasyon Merkezimiz Görme Engellilerin akınına uğradı.Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz geleneksel "Bitmex Beyaz Baston Görme Engelliler Satranç Turnuvası" çok geniş katılımla gerçekleştirildi. 


Aksaray Gençlik Spor Il Müdürlüğü ,68 Aksaray GESK ve Somuncu Baba Engelsiz Spor Kulüplerinin ortaklaşa tertiplediği turnuva, Bitmeks' in sponsorluğunda şehrimizdeki görme engellileri bir araya getirdi.


Yaşları 12 ila 50 arasında yirmiden fazla satranç severin iştirak ettiği şenlik iki gün boyunca büyük bir heyecana sahne oldu.


26 Ocak Pazar günü yapılan son turların ardından, ödül töreniyle sonlandırılan müsabakaları minikler kategorisinde birinciliği: Nizami Sav alırken ,Kerem Can ikinci ve Sümeyye Keser üçüncü olarak turnuvayı bitirdi.


Genel kategoride :Birinci sırayı Emirhan Irk alırken, Yusuf Çıtak ikinci ,Selman Sevinç üçüncü olarak tamamladı.


 Görme engelli kardeşlerimizi bu anlamlı günlerinde yalnız bırakmayan Aksaray Engelli Koordinasyon Merkez  Başkanı Bekir Kaya, İşitme Engelliler Dernek Başkanı Mehmet Bekmezci ve Yakup Amaç 'a
Beyazay Şube Başkanı Gül Karakoyun'a ve Gönül Dostları Başkanı Şükran Akbay'a  katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.
   Bu tür organizasyonların uzun ömürlü ve devamlı olabilmesi için olmazsa olmaz sponsorluk katkılarıdır.Buna önayak olan Bitmex de bir teşekkürü fazlasıyla hak ediyor.



Anahtar Kelimeler: Satrançta kalpleriyle hamle yaptılar
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri