Şehirlerarası otobüs terminali yenilenen yüzü ile hizmete açıldı

Şehirlerarası otobüs terminali yenilenen yüzü ile hizmete açıldı

Aksaray Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde başlattığı yenileme çalışmalarını tamamlayarak hizmete açtı. 

Aksaray Belediyesi, Aksaray’da yaşayan vatandaşlara ve şehre gelen misafirlere daha temiz ve nezih bir ortamda hizmet vermek amacıyla şehirlerarası otobüs terminaline yepyeni bir görünüm kazandırdı.

Şehirlerarası otobüs terminalinde Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile başlatılan çalışmalar kapsamında otobüslerin giriş çıkış yaptığı ve yolcu aldığı noktalarda deforme olmuş kilitli parke taşları söküldü. Kilitli parke taşları sökülen noktada gerekli alt yapı çalışmaları yapılarak sıcak asfalt serimi yapıldı.

    Alt yapı çalışmaları tamamlandıktan ve sıcak asfalt serimi yapıldıktan sonra temiz ve nezih bir görünüm kazandırılan şehirlerarası otobüs terminalinde iklim şartlarından yolcuların ve esnafların olumsuz yönde etkilenmemeleri için yolcu indirme peronlarının üzeri sundurma ile örtüldü.

 

Şehirlerarası otobüs terminalinin daha kullanışlı hale gelmesi için başlatılan çalışmalarda otobüslerin ve servis araçlarının giriş çıkış yaptıkları noktalarda da düzenlemeler yapıldı.

 

Şehirlerarası otobüs terminalinde, yapılan yenileme çalışmaları ile vatandaşlara daha düzenli, temiz ve konforlu bir ulaşım imkânı sunulmuş olundu.

   

    Şehirlerarası otobüs terminalinin Aksaray’a yakışır bir biçimde görünmesi ve hizmet vermesi için detaylı bir yenileme çalışması yapıldığını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Her gün binlerce vatandaşımıza hizmet veren Şehirlerarası otobüs terminalimizde alt yapıdan üst yapıya kadar detaylı bir yenileme çalışması yaptık. Yaptığımız yenileme çalışması ile terminalimizi daha kullanışlı ve daha estetik bir görünüm kazandırdık. Şehrimize hayırlı olsun.’’ Dedi.



Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri