Şehit Ailesine ?Şehadet Belgesi´ verildi

Şehit Ailesine ?Şehadet Belgesi´ verildi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Zeytin Dalı harekât bölgesinde bölücü örgüt mensupları ile çıkan çatışmada şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Mikail Candan´ın ailesine ?Şehadet Belgesi´  barat´ı takdim edildi.

 

/resimler/2019-9/13/1736381530216.jpg

Piyade uzman onbaşı Mikail Candan Suriye´nin Halep kentine bağlı Afrin ilçesindeki Kimar bölgesinde 26/06/2019 tarihinde keşif faaliyetleri sırasında bölücü terör mensupları ile çıkan çatışmada yaralanan Şehit Onbaşı Mikail Candan kaldırıldığı Cinderes Devlet Hastanesi´nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmişti.  

Aksaray Valisi Ali Mantı, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Mikail Candan´ın babası Raşit Candan, annesi Ümüş Candan ve kız kardeşi Esme Sultan Candan´ın katılımıyla Valilik makamında Şehit Mikail Candan´ın annesi ve babası için hazırlanan Şehadet Belgelerini takdim etti.

Şehit ailesine tekrar başsağlığı dileyen Vali Ali Mantı yaptığı açıklamada; ?Şehitlerimiz ülkemizin tapuları, ülkemizin, kutsal bayrağımızın temsilcileri olan şehitlerimize Allah´tan rahmet diliyoruz. Allah ülkemizi her türlü harici ve dâhili belalardan korusun. Bundan sonrada Mehmetçiğimize tüm vatandaşlarımıza güç kuvvet versin. Ülkemize göz dikenleri Allah kahretsin. Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize de sağlık sıhhat versin, bu vatan tüm şehitlerimize minnettardır? dedi.

Şehit Mikail Candan´ın ailesi ile bir süre sohbet eden Vali Ali Mantı şehitlerin emaneti ailelerinin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini belirtti.

Valilik makamında gerçekleştirilen Şehadet Belgesi takdim törenine Askerlik Şube başkanı Asteğmen Mehmet Arif Tekin katıldı.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri