Şehit aileleri Vali konutunda ağırlandı

Şehit aileleri Vali konutunda ağırlandı

Şehitlere dua

Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu şehit ailelerini Vali konutunda ağırladı. Şehitlerin emaneti ailelerinin her zaman yanlarında olduklarını belirten Aydoğdu; tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Vali Aydoğdu’nun eşi Emine Aydoğdu Belediye Başkanı Evren Dinçer’in eşi Merve Dinçer, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü eşi Türkan Aktürk ile birlikte şehit anneleri ile şehit eşlerini Vali Konutunda ağırladı.

Şehitler için Yasin-i Şerif okutularak dua edilirken şehit aileleri ile yakından ilgilenen Emine Aydoğdu;   evlatlarını vatan için bayrak, din ve tüm kutsal değerler için veren şehit veren ailelerinin her zaman baş tacı olduğunu söyledi. Devlet ve milletin şehitliğin verdiği gurur ve onur ile yaşayan ailelerine her zaman sahip çıktığını ifade eden Emine Aydoğdu; şehit aileleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Aksaraylı şehitler; Kazım Ay, Mustafa Keser, Hamza Gümüşsoy, Yıldırım Aras, Ünal Demir, Kadir Yıldız, Yavuz Bayal, Erdal Akbulut, Orhan Koçak, Yavuz Çoban, Mikail Candan, Kadir Aydın, Şahin Sarılmaz’ın aileleri ile bir süre sohbet eden Emine Aydoğdu; tüm şehitlere Allah’tan rahmet diledi.

Devletin varlığını her zaman hissettiklerini, kendilerine her zaman destek olunduğunu belirten şehit yakınları memnuniyetlerini belirterek Emine Aydoğdu’ya teşekkür ettiler.



Anahtar Kelimeler: Şehit aileleri konutunda ağırlandı
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri