Şehit Aileleri ve Gaziler Aşure Dağıttı

Şehit Aileleri ve Gaziler Aşure Dağıttı

Şehit Aileleri ve Gaziler Aşure Dağıttı

Şehit Aileleri ve Gaziler Aşure Dağıttı

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi tarafından Muharrem ayı münasebeti ile Aşure günü düzenledi.

 

 

Dernek binalarında Şehit Anneleri ve Gazi eşleri tarafından hazırlanan Aşure bütün şehitlerimizin anısına misafirlere ikram edildi.Düzenlenen programa Aksaray Vali Yardımcısı il özel idaresi genel sekreteri Mehmet Emre Canpolat, Belediye başkan vekili Yakup Kadri Perek, Emniyet Müdür yardımcısı Mümin Sevgen, Ak Parti İl Başkan yardımcısı Şaban Bülbül, Aksaray Aile Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, sosyal yardımlaşma Müdürü Ali Rıza Sözeriyim, İl Müftü yardımcısı Mahmut Çelikoğlu,Şehit aileleri ve Gaziler katıldı.

 

 

Dernek Başkanı D. Mehmet Akbulut yaptığı konuşmada;


“Dernek olarak organize ettiğimiz Muharrem Ayı Aşure günü programımıza katıldığınız için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bugün Kerbela Şehitlerimizi anıyoruz.
Dernek olarak düzenlediğimiz bu gibi programların amacı Şehit Gazi ailelerimizi  bir araya getirerek birlik beraberliği sağlamak, aziz şehitlerimizin anılarını yaşamak.
Bu Vesile ile de, Yüce Devletimizin Bölünmez bütünlüğü uğruna Şahadet mertebesine ulaşmış tüm şehitlerimizi ve hakkın rahmetine kavuşan Gazilerimizi de rahmetle anıyoruz” Rabbim kabul eylesin dedi.



Anahtar Kelimeler: Şehit Aileleri Gaziler Aşure Dağıttı
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Salı 22.7 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri