Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda buluştu

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda buluştu

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda buluştu

Şehit Aileleri ve Gaziler İftarda buluştu
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği üyeleri  Şehit yakınları ve Gaziler iftar programında bir araya geldi.
 

 

KMU Kardeşler Mehmet Usta  restoranda düzenlenen programa 
Aksaray Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer, Garnizon komutanı vekili Volkan Topal, Aile soysal hizmetler il müdürü Nurettin Ulaş, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanı D. Mehmet Akbulut ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra dernek üyeleri  şehit aileleri ve gaziler katıldı.

 

 

Akbulut, program ile birlik ve beraberliklerini pekiştirmeyi amaçladıklarını belirterek,
“Sizin maneviyatınızdan, feyzinizden istifade etmek için hep beraber buradayız. ‘Allah bizim bu şuurumuzu daim etsin' diye dua ediyorum. Memleketin birliği, bütünlüğü için feda-i can etmiş, şehidimizin annesi olmak, babası olmak, eşi olmak, evladı olmak ayrı hususiyet, ayrı bir zenginlik, ayrı bir güzellik. Allah şehitlerimizin şefaatine nail eylesin. Bizi de onlardan istifade edenlerden etsin inşallah.
“Bizim için en kıymetli günlerden birisi sizlerle olduğumuz vakitler. Sizler, bizlerin ailesisiniz. Bizler de sizlerin evlatlarıyız. Bu şiyarla hizmet ediyoruz. Hizmet etmekten en çok onur ve gurur duyduğumu ifade etmek isterim.

 


"Şehit anneleri, şehit babaları, şehit eşleri, şehit Yetimleri, gaziler ve onların yakınları bu ülke için çok değerli insanlardır. Onlar en değerli varlıklarını bu vatanın bölünmez bütünlüğü için feda etmişlerdir. Şehit aileleri ve Gaziler olarak, her zaman devletimizin, milletimizin, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, emniyet güçlerinin arkasında olacağız. Amacımız birlik ve beraberliğimizi daim kılmak" diyen Başkan Akbulut “Bu vesileyle bir kez daha aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihâl etmiş gazilerimize Allahtan rahmet, hayattaki gazilerimize ve şehit yakınlarına sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum” Bayramınızı şimdiden tebrik ederim dedi.


Belediye başkanı Dr. Evren Dinçer konuşmasında; Aziz şehitlerimizin kıymetli emanetleri çok değerli gazilerimiz ve aileleri hepinize hayırlı akşamlar diliyorum. derneğimizin organize ettiği iftar programı için teşekkür ederim, dernek başkanımızın derneği kurulduğu andan itibaren gece gündüz demeden çalıştıklarına bizler şahidiz şehit ailelerimizin gazilerimizin ihtiyaçları olan neler varsa derneğimiz bu konuda bizlerle ve kamu kurumlarıyla birlikte istişare içindedir.Ramazan’ı şerifinizin hayırlı olmasını diliyorum. 
Bu vesileyle Aziz Şehitlerimize ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimizi Allah’tan rahmet hayatta olan gazilerimize şehit yakınlarımıza sağlık sıhhat ve afiyetler diliyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum dedi.
Kur'anı Kerim tilavetinin ardından sohbet ortamında devam eden programda dernek başkanı Akbulut, şehit yakını ve gazilerin sorunlarını dinledi.



Anahtar Kelimeler: Şehit Aileleri Gaziler İftarda buluştu
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri