Şehit ve gazi çocukları sinema etkinliğinde buluştu

Şehit ve gazi çocukları sinema etkinliğinde buluştu

Şehit ve gazi çocukları sinema etkinliğinde buluştu

 

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şubesi Şehit ve gazi  çocukları ve ailelerini sinema ve oyun parkı eğlencesinde buluşturdu. Çocuklara eşlik eden Şehit Gaziler Derneği  Başkanı D. Mehmet AKBULUT “Dernek olarak en büyük amaçlarımızdan biri şehit yakınları ve gazilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturmak” dedi.

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şehit yakınları, Gaziler ve Gazi yakınlarının yanında olmaya devam ediyor. Şehit ve Gazi yakını 20 çocuk ile 16 ebeveynini sinema ile buluşturdu. “Nasrettin Hoca Zaman Yolcusu” isimli sinema filmini izleyen misafirler teşekkür etti.

Şehitlerin kıymetli emanetleriyle bu tür etkinliklerle bir araya gelmeyi amaçladıklarını ifade eden Başkan Akbulut, şöyle konuştu:

“Bize güç kattı”
Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Aksaray Şube Başkanı 
D. Mehmet AKBULUT “Dernek olarak en büyük amaçlarımızdan biri şehit yakınları ve gazilerimizin yüzlerinde tebessüm oluşturmak. Bu etkinliğimizin sonunda da bu gülümsemeleri görmek bizleri gururlandırmış ve yürüdüğümüz yolda bizlere güç kattı "Şehitlerimizin emaneti şerefimizdir" biz çok büyük bir aileyiz.
Asla yalnız değiller dedi.



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri