Sercan Belgemen: Aksaray'da 5 bin kişilik spor salonu yok

Sercan Belgemen: Aksaray

Sercan Belgemen: Aksaray'da 5 bin kişilik spor salonu yok


MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı’nın aday tanıtım programı ile ilgili geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya İyi parti Aksaray il Başkanı Sercan Belgemen’den cevap geldi . 


Eskil ve Sultanhanı ilçe Belediye Başkan aday tanıtım programında konuşan İyi parti Aksaray il Başkanı Sercan Belgemen ,  Aksaray ‘da 5000 kişilik kapalı spor salonunun olmadığını  ,yanlış rakamlarla iftiralar atılmakta olduğunu belirtti. 
Seçimi kazanınca 5000 kişilik spor salonu yapacaklarını ifade eden İyi parti il Başkanı Belgemen ,yaptığı açıklamada “Siyasi rakiplerimizin bir tanesi belediyenin tüm imkanlarını kullanarak eline de sazı almış il ve ilçe başkanlarıyla adeta cümbüş etmektedir. Diğeri de yalan yanlış rakamlarla bize iftiralar atmaktadır. Buradan bir dönemini tamamlamış, ikinci dönemime devam eden sayın vekile hatırlatmak isterim Aksaray’da 5000 kişilik kapalı spor salonu yoktur! Bu bilgi Gençlik ve Spor İl müdürlüğünden teyitlidir! Ama bekleyin sayın Vekil biz 31 martta seçimi kazanır kazanmaz Belediye Başkanımız Tuğrul Karacaer o salonu yapacak sizde istediğiniz etkinliği o salonda yapabiliyorsanız yapacaksınız. “Dedi.



Anahtar Kelimeler: Sercan Belgemen: Aksaray' kişilik salonu
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri