Şile Yıldızspor 2 Aksaray Belediyespor 2

Şile Yıldızspor 2  Aksaray Belediyespor 2

ŞİLE'DEN 1 PUANLA DÖNÜYORUZ
TFF 3. Lig 1. Grup temsilcimiz   Aksaray Belediyespor sezonun 25. Haftasında deplasmanda Şile Yıldızspor ile karşı karşıya geldi.

Maçın henüz 12. Dakikasında ev sahibi Şilespor İskender Alın, ile 1-0 öne  geçti. Bu golün şokunu üzerinden çabuk atan siyah beyazlı temsilcimiz rakip kaleye baskı uyguladığı bölümün 20. Dakikada Recep Metin , ile skora denge getirdi. 1-1. İlk devrede her iki takımdan da başka gol sesi çıkmayınca ilk 45. Dakika atılan karşılıklı gollerle  1-1 sona erdi.
İki takımında şiddetle puana ihtiyaç duyduğu maçın 2. Devresinde iki takımda sahada galibiyet için açık bir futbol sergileyince iki ekipte bol gol pozisyonu buldu. Ev sahibi Şile Yıldız Spor aradığı galibiyet golünü maçın 75.  dakikasında Semih Ergül ile buldu 2-1. Gölün ardından temsilcimiz maçtan kopmayarak rakip kaleye beraberlik golü için yüklendiği anlarda maça ikinci devrede dahil olan golcü isim Hakan Aydın, ile maçın 83. dakikada beraberlik golünü buldu 2-2. Maçın kalan bölümünde iki takımında atakları sonuç vermeyince 90. Dakika her iki yarıda atılan karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Siyah beyazlı temsilcimiz bu zorlu Şile deplasmanından 1 puanla dönmeyi başaran  takım oldu. Aldığı bu bir puanın ardından puanını 44 yaparak bir basamak yükselerek maç fazlasıyla 3. Sıraya oturan takım oldu. Aksaray spor gelecek hafta kendi evinde grupta 2 sırada yer alan Erzincanspor'u konuk edecek.



Anahtar Kelimeler: Yıldızspor Aksaray Belediyespor
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri