Silivrispor 1 Aksaray Belediyespor 1

Silivrispor 1 Aksaray Belediyespor 1

İSTANBUL’DA GALİBİYET KAÇTI

Silivrispor:1  Aksaray Bld:1

TFF. 3. Ligde temsilcimiz Aksaray Belediyespor ligde 21. Hafta karşılaşmasında deplasmanda İstanbul ekibi Silivrispor’a konuk oldu.

İstanbul Silivri stadında oynanan mücadeleyi Zonguldak bölgesinden hakem Hakan Ergin yönetti.
İstanbul’a lider giden Siyah beyazlı temsilcimizi  68 Gençlik taraftar grubunun yanı sıra İstanbul ve çevre illerde yaşayan Aksaray’ın yalnız bırakmadı.
 Taraftarının desteği ile İstanbul’da sahaya galibiyet parolası ile çıkan siyah beyazlılar maça kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk devresinde  üstün olmasına rağmen siyah beyazlı temsilcimiz etkili futbolunu golle süsleyemedi. Mücadelede ilk devre başladığı gibi  golsüz eşitlikle sona erdi.0-0
Karşılaşmanın ikinci devresine temsilcimiz Aksarayspor golle başladı.   Siyah beyazlılarda son haftaların formda ismi ve attığı goller ile dikkat çeken Ömer Çiçek, İstanbul’da da sahne aldı.  Siyah beyazlıların yıldız oyuncusu Ömer Çiçek sağ çaprazdan ceza yayı üzerinden önüne düşen topa çok sert bir vuruşla ters köşeden ağlara göndererek 52. Dakikada takımını deplasmanda attığı golle 0-1 öne geçirdi. Ömer Çiçek ligde bu sezon 5. golüne İstanbul’da imza attı. Golden sonrada siyah beyazlılar ataklarını sıklaştırdı. Silivri kalesinde net pozisyonlar üretmeye başladı. Maçta 68. dakikada Enes Soy ile 2. Gole çok yaklaştı. Ancak Enes Soy müsait pozisyonda vuruşu yan ağlarda kaldı.
Karşılaşmada ev sahibi ekip  Silivrispor 74. Dakikada beraberlik golünü buldu. Nadir gelişen  Silivri atağında  Erçağ Evirgen takımına beraberliği getiren golü kaydetti. 1-1 İstanbul’da skora denge geldi.
 Maçta kalesinde beraberlik golünü gören temsilcimiz Aksarayspor yeniden galibiyet golü için rakip kalede gol aradı. Galibiyet için bütün riskleri alan siyah beyazlıları baskıları ile  Silivri kalesini bunalttı. Ancak baskılar sonuç vermedi. Mücadelede 90 dakikada ikinci devre gelen karşılıklı goller ile 1-1 sona erdi.

Karşılaşmanın son düdüğü ile siyah beyazlı temsilcimiz İstanbul deplasmanında altın değerinde 2 puan kaybetti. Ligde son 8 deplasman maçını da kayıpsız atlatan siyah beyazlılar  puanını 40 yaparken ligde  yenilmezlik serisini 15’e çıkarttı. İstanbul’dan 1 puan ile  dönen  siyah beyazlılar 22. Hafta mücadelesinde Dağılgan stadında  şampiyonluk yolundaki rakiplerinden İzmir ekibi Bucaspor’u konuk edecek.Haber 68 GENÇLİK.



Anahtar Kelimeler: Silivrispor Aksaray Belediyespor
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri