31.5° / 14.7°

Sivasspor Asbaşkanı Kurbanoğlu: Ligin en şanssız maçlarından birini oynadık

Sivasspor Asbaşkanı Kurbanoğlu: Ligin en şanssız maçlarından birini oynadık

Sivasspor Asbaşkanı Kurbanoğlu: Ligin en şanssız maçlarından birini oynadık
Tarih: 09.03.2025 17:40 Güncelleme: 09.03.2025 17:40

Uğur YİĞİT/SİVAS, (DHA) - SİVASSPOR Asbaşkanı Mustafa Kurbanoğlu, Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada, "Belki de ligin en şanssız maçını yaptık. İki oyuncumuz ağır bir sakatlık geçirdi ve ambulansla götürüldü. İki oyuncu da önemli oyuncumuz ama disiplinli oynamanın karşılığını aldık. Maç kazanıp, sevinecek bir pozisyonumuz yok. Biz bundan sonra her maçı disiplini artırmaya ve final niteliğinde görmeye ihtiyacımız var buna mecburuz" dedi.

Süper Lig’in 27’nci haftasında Sivasspor’un, Göztepe'yi 3-1 yendiği maçın ardından Sivasspor Asbaşkanı Mustafa Kurbanoğlu, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Maçta talihsiz anlar yaşadıklarını belirten Kurbanoğlu, "Belki de ligin en şanssız maçını yaptık. İki oyuncumuz ağır bir sakatlık geçirdi ve ambulansla götürüldü. İki oyuncu da önemli oyuncumuz ama disiplinli oynamanın karşılığını aldık. Maç kazanıp sevinecek bir pozisyonumuz yok. Biz bundan sonra her maçı disiplini artırmaya ve final niteliğinde görmeye ihtiyacımız var, buna mecburuz. Biz bundan sonra bütün maçları bu şekilde göreceğiz. Bu takım ligde hak ettiği yere gelecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Biz hangi takımların ne tür destekler aldığını çok iyi biliyoruz. Bizim her şeyden önce sahibimiz taraftardır. Taraftarımıza gerçekten çok teşekkür ediyoruz. Buraya Rıza hocamızın da etkisiyle gelerek bir maç taraftar eliyle nasıl alınır, bunun örneğini taraftarımız göstermiş oldu. Bundan sonra bu sayı her maç artarak devam edecek ve statta hiçbir koltuk kalmayacak şekilde taraftarımızın bizi desteklemesini rica ediyorum. Biz bizim standardımızda birçok takımın nerelerde ne tür destekler aldığını çok iyi biliyoruz. Bu konuda bizim tek desteğimiz Sivasspor ve Sivasspor sevenlerdir. Sivasspor sadece Sivaslılar için bir futbol kulübü değildir. Sivasspor şehrin en büyük marka değeri, en kıymetlisidir. Şehrin Türkiye platformundaki yüzüdür. Türkiye'deki 7 milyon Sivaslı’nın bugün Sivasspor’a vefa borcunu ödeme günüdür. Bugün Sivasspor’a maddi ve manevi destek günüdür. Sivasspor’a destek bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Maçta sakatlanan Rey Manaj ve Simic’in hastanede durumunun takip edildiğini belirten Kurbanoğlu, durumlarının iyi olduğunu söyledi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

  • BIST 100

    9418,52%-0,32
  • DOLAR

    39,76% 0,02
  • EURO

    46,54% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4264,20% 0,10
  • Ç. ALTIN

    6806,49% 0,00
Aksaray nöbetçi eczaneleri
TBMM Genel Kurulu'nda 'yolsuzluk' tartışması
Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Sağtürk: Festivalimizde sanat ile tarih i...
İstanbul - Bağcılar’da 2 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Edirne merkezli dolandırıcılık operasyonunda 4 tutuklama
Yalova'daki silahlı kavgada 5 şüpheli de serbest
A Milli Erkek Voleybol Takımı, Ukrayna'ya 3-0 mağlup oldu
Katil zanlısının 'Ellerim titrediği için kurşunlar karnına' geldi savunmasını...
Kocaeli'de çöp depolama sahasında çıkan yangının sebebi belli oldu
Fenerbahçe’de olağanüstü seçimli genel kurul için toplanan imzalar 1 Temmuz'd...
5 kişinin öldüğü kazada otomobil sürücüsü tabutları öpüp, 'Hakkınızı helal ed...
İstanbul - Beykoz'da otomobil alev alev yandı
Kayseri'de, otomobilin çarptığı 2 yaya öldü
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ATO yönetimiyle görüştü
İstanbul - Sarıyer'de hamile eski nişanlısını öldüren şüpheli: İyi yaptım / E...
Tekirdağ'da karaya oturan kuru yük gemisinde inceleme yapıldı

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

İstanbul - Beykoz'da otomobil alev alev yandı

Kayseri'de, otomobilin çarptığı 2 yaya öldü

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, ATO yönetimiyle görüştü

İstanbul - Sarıyer'de hamile eski nişanlısını öldüren şüpheli: İyi yaptım / Ek bilgi(Adl...

Tekirdağ'da karaya oturan kuru yük gemisinde inceleme yapıldı

Alanyaspor, İbrahim Kaya'yı kadrosuna kattı

150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi davasında 2 sanığa hapis cezası

Serinlemek için girdiği sulama havuzunda boğuldu

Batman'da bıçaklı saldırı kamerada

6 katlı binadan bu kez 20 kamyon çöp çıktı

Pentagon'dan saldırı görüntüleriyle paylaşım

İstanbul-Fatih'te mesajla tehdit ettiği kişilerin ev ve iş yerlerini kurşunladılar

Edirne'de orman yangını

Erkek arkadaşı tarafından öldürülen Yaprak defnedildi

Trump: İran nükleeri çıkaramadı

Oto tamircisi 2 kardeşin ölümüne ilişkin 5 gözaltı

Bursa'da plastik fabrikasında yangın

Sivas'ta 3.9 büyüklüğünde deprem

Sakarya’da iş yerini kurşunlayan 2 şüpheli tutuklandı

Samsun'da VR teknolojisiyle tarihe sanal yolculuk

Kocaeli'de makilik yangını (3)