Sokakta Kalan Yavru Köpeklere Vatandaş Sahip Çıktı

Sokakta Kalan Yavru Köpeklere Vatandaş Sahip Çıktı

Aksaray´da annesi ölen köpeğin ortada kalan 8 yavrusuna, vatandaşlar sahip çıktı

Aksaray Adana Yolunda araç altında kalarak ölen anne  köpeğin 8 yavrusuna,  açlıktan ölmek üzere  bulan Taşpınar Dinlenme Tesisleri sahibi 27 yaşındaki iyi yürekli insan Yasin Dağ sahip çıktı. 

HERGÜN TAZE SÜTLE BESLİYOR

E-90 Karayolu Adana yolu istikametinde araç çarpması sonucu ölen anne köpeğin 8 yavrusunun ortada kalması Yasin Dağ´ın vicdanını sızlattı.Yavru köpeklere hemen sahiplenen Dağ,yavru köpekler için sahibi olduğu dinlenme tesisinin bir bölümüne yuva kurdu.Yasin Dağ yavru 8 köpeği her gün taze sütle besliyor.Örnek vatandaş Yasin Dağ´ın ,Yavru köpeklerin geceleri  üşümemesi için yuvanın içinide battaniye ile izole ettiği görüldü.

HAYVAN BARINAĞINI ARADIM İLGİLENMEDİLER

Açıklama yapan Yasin Dağ´´Ben insan olarak bu yavru köpekleri ölüme terk edemezdim.Bu yavrular için buraya yuva yaptım ve her gün taze sütle doyurup,bakımlarını yapıyorum.Yavru 8 köpeği hayvan barınağına teslim etmek için telefon açtım,telefonu açan görevli hayvanları alamayız demesi üzerine büyük şok yaşadım.Görevliye peki ne yapacağım bu yavruları demem üzerine,ne yaparsan yap cevabını almam beni adete yıktı´´dedi.

İyi yürekli ,güzel insan Yasin Dağ´ı bu duyarlı davranışından dolayı kutluyor,hayvan barınağı görevlilerinin bu yavrulara sahip çıkması temennisinde bulunuyoruz.

 



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri