Sokakta yürürken silahlı saldırıda yaralandı

Sokakta yürürken silahlı saldırıda yaralandı

Sokakta yürürken silahlı saldırıda yaralandı

Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), (DHA)- ADANA'nın Kozan ilçesinde sokakta yürürken A.N.'nin pompalı tüfekli saldırısına uğrayan M.S.E. (31), kollarına ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Olay, gece saatlerinde ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi Üstün Sokak'ta meydana geldi. Sokakta yürüyen M.S.E., iddiaya göre A.N.'nin pompalı tüfekli saldırısına uğradı. Kollarına ve bacaklarına isabet eden saçmalarla yaralanan M.S.E., çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulans ile Kozan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan yaralı, Adana Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından kaçan silahlı saldırganı yakalamak için harekete geçen polis, soruşturmaya çok yönlü olarak devam ediyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI



Salı 13 ° / -0.1 °
Çarşamba 16.9 ° / 4.4 °
Perşembe 20.4 ° / 6.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri