Son 24 Saat Asayiş Bülteni

Son 24 Saat Asayiş Bülteni

Aksaray Asayiş Olayları 22.12.2017

ELEKTRİKLİ BİSİKLET KAZASI 1 YARALI
 
Edilen Bilgiye Göre Kaza Dün Saat 14:00 Sularında Eskil´e Bağlı Oklava Yaylasında Meydana Geldi. K.E(16) Yönetimindeki Elektrikli Bisiklet Yağış Nedeniyle Islanarak Kayganlaşan Zeminde Kontrolden Çıkarak Takla Attı. Kazada Sürücü K.E Yaralandı Yaralı İhbar Üzere Çağrılan Ambulansla Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesine Kaldırılarak Tedavi Altına Alındı.
 
İSKELEDEN DÜŞEN 2 İŞÇİ YARALANDI

Olay TOKİ bölgesinde meydana geldi.Bir inşaatın ikinci katında dış cephede çalışan Ö.İ ve R.Ç bir anda dengelerini kaybederek yaklaşık 9 metreden aşağı düştüler.Diğer çalışanlar tarafından112 ´ye haber verilmesiyle yaralı 2 İşçi Aksaray Eğitim Ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar.Yaralıların hayati tehlikesi bulunmuyor.

BAYAN SÜRÜCÜ KAZA YAPTI 2 YARALI

Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde S. T. idaresindeki otomobil Aksaray istikametinden Konya istikametine seyir halindeyken Sultanhanı ilçe girişi Sanayi Kavşağına yakın bir yerde Sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu yoldan çıkarak Şarampole devrildi. Kazayı gören diğer sürücülerin haber vermesi ile Olay yerine Sevk edilen 112 Acil ekipleri araçta bulunan sürücü S. T. (58) ve yolcu olarak bulunan S. Y. (43) isimli bayanlara ilk müdahelelerini olay yerinde yaparak hemen Aksaray eğitim ve araştırma hastanesine kaldırdılar. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı ve tedavilerinin acil servisde devam ettiği öğrenildi. Jandarma kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
 
OTOMOBİL ŞARAMPOLE DEVRİLDİ
 
Ortaköy ilçesi nurgöz köyü yakınlarında meydana gelen olayda;O.G idaresindeki araç bir anlık dalgınlık sonucu yoldan çıkarak takla attı.kazada araç sürücüsü yaralandı.Yaralı sürücü hastanede tedavi altına alındı.Yaralının Hayati tehlikesi bulunmuyor
 
YANLIŞ İLAÇ KULLANIMI HASTANELİK ETTİ
 
Çerdiğin mahallesinde yaşanan olayda;H.T isimli bayan ağrıları sebebiyle ,ağrı kesici ilaç yerine yanlışlıkla diyabet ilacı kullandı.Hastaneye kaldırılan bayanın tedavisi yapıldı.Hayati tehlikesi bulunmuyor.
 
ÖĞRENCİ ÇOCUK KOLUNU KIRDI
 
Hasas mahallesinde bir kuran kursunda meydana gelen olayda;M.M.K isimli 13 yaşındaki çocuk düşme sonucu kolunu kırdı.Yaralı çocuğun hastanede tedavisi yapıldı

 



Anahtar Kelimeler: Saat Asayiş Bülteni
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri