Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Aksaray Asayiş Bülteni 01.01.2018

4 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ

Edinilen bilgiye göre  kaza olayı Ortaköy İlçemizde  saat 18:00´de meydana geldi.Ortaköy ilçesi  Aksaray Caddesinde oluşan kazada,Aksaray istikametinden gelen 06 SD 025 plakalı araç direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki 4 araca çarparak durabildi.Araçta bulunan R.K ve H.D yaralandı.Ambulansla Ortaköy Devlet Hastanesi Acil servisine kaldırılan yaralıların tedavisi devam ediyor.Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

YİNE EKECİK YOLU YİNE KAZA

Yaşanan ölümlü ve yaralamalı kazalarla haber bültenlerinde duymaya alışık olduğumuz Akin,Ekecik,Ortaköy yolu bugün yaşanan kaza ile tekrar gündemde.Konya plakalı hafif ticari araç sürücüsü keskin virajı alamayarak şarampole devrildi.Yaralanan araç sürücüsü hastanede tedavi altına alındı.Yaklaşık 6 ay önce çalışmaları tamamlanıp,asvaltlanan ölüm yolu,yolun dar yapılması ve keskin virajların kaldırılmamasından dolayı devamlı olarak eleştirilere maruz kalıyor.5 ay önce aynı yerde yaşanan kazada kafa kafaya çarpışan araçlardaki 3 kişi hayatını kaybetmiş,3 kişide yaralanmıştı.Çevre kasaba vatandaşları ve sürücüler ´´Bu yolun mutlaka incelenmesi gerekli,yolumuz yapılıp asvaltlandı ama yol çok dar ve keskin virajlar var,az bir dikkat dalgınlığında bu yolda feci bir kaza kaçınılmaz.Bizler yolun sıkıntısını bildiğimiz için tedbirli ve dikkatli araç kullanıyoruz ama bu yolu ilk defa kullanan sürücüler çoğunlukla bu yolda kaza yapıyorlar.Bugün yaşanan kazada konya plakalı yabancı bir sürücü,keskin virajı alamayarak şarampole uçtu.Yol yapımı 6 ay önce tamamlandı ama yolda çok büyük çökme ve yarıklar oluştu.Bu yol için önlem alınmazsa bu kazalar devam edecek´´dediler.

DERE YATAĞINA UÇAN ARAÇ SÜRÜCÜSÜ YARALANDI

Olay Gülağaç İlçesi Bakı Gölü yolunda yaşandı.Virajı alamayan araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek dere yatağına uçtu.Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Gülağaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.Sürücünün hayati tehlikesi bulunmuyor

YILIN SON SAATLERİNDE BIÇAKLI KAVGA

Olay gece saat 22:30 sularında Aksaray Merkez Taşpazar Mahallesi Taşpazar Caddesi üzerinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışan 2 grup arasında kavga çıktı. Çıkan kavga sonucunda bir şahıs üzerinde bulundurduğu bıçak ile 2 şahsı bacaklarından bıçaklayarak olay  yerinden kaçtı. Olayı gören çevre sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaparken, sağlık ekipleri ise yaralılara olay yerinde ilk müdahale de bulundular. İlk müdahaleleri tamamlanan şahıslar ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis bölümüne götürülüyor. Burada tedavi altına alınan şahısların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Çevrede araştırma yapan polis ekipleri ise olaya karışarak kaçan şahıslar ise kısa sürede Ebulfeyz Elçibey caddesi üzerinde yakalanarak gözaltına alındılar. Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.  Armağan ŞEN/ÖZEL HABER

81 İL´DE DEV UYGULAMA

Yurt genelinde gerçekleştirilen 9´uncu Türkiye Güven Huzur Uygulaması´nda bin 187 aranan şahıs yakalanırken, 236 kişi gözaltına alındı.
Bugüne kadar en yüksek personel katılımı ile gerçekleştirilen uygulamaya asayiş, terör, çevik kuvvet, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekat, trafik, narkotik, deniz ve havacılık şubelerinden toplam; 14 bin 584 ekip, 305 dedektör köpek, 33 hava aracı, 70 deniz aracı, 80 bin 757 personel katıldı.

İŞ KAZASINDA YARALANDI

Aksaray OSB bir işyerinde meydana gelen olayda;A.A(21) parmağından yaralandı.Hastaneye kaldırılan yaralı işçi tedavi edildi.Yaralının hayati tehlikesi bulunmuyor.

ARAÇTA UYUŞTURUCU MADDE ELE GEÇİRİLDİ

Aksaray Sağlık köyü yolunda uygulama yapan emniyet ekipleri,bir araçta yaptığı aramada 50 gr.uyuşturucu maddesi ele geçirdi.Araçta bulunan 5 kişi gözaltına alındı



Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri