Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Son 24 Saat Asayiş Bülteni | aksarayhaber68

Aksaray Asayiş Olayları 03.01.2018

 
FECİ KAZADA ÖLÜ SAYISI 2 OLDU
 
Kaza dün akşam saatlerinde Aksaray Merkeze bağlı Doğantarla kasabası yolunda meydana gelmişti..Nazım Kara idaresindeki 68 KP 134 Plakalı otomobil,Durmuş Çevik idaresindeki 07 D 7710 plakalı otomobil ile çarpıştı.Kaza sonucu sürücüler yaralanırken,araçta yolcu olarak bulunan Reyhan Aktürk,Savaş Makal,Muhammet Yiğit,Hatice El,Meryem Ana Çevik ve bir kişi daha yaralandı.Ağır yaralanan Hatice El yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ağır yaralı Ahmet El´de gece saatlerinde hayatını kaybetti.
 
ŞAFAK OPERASYONU 8 GÖZALTI
 
Aksaray´da uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenleyen polis, 8 kişiyi yaptığı baskınlarla gözaltına aldı.Edinilen bilgilere göre Aksaray´da uyuşturucu kullandıkları ve satışını yaptıkları belirlenen 10 şüpheli yaklaşık 2 ay önce takibe alındı. Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ve Narkotik Suçlarla Mücadele (NSM) Şubesi ekipleri, şüphelileri teknik ve fiziksel olarak 2 ay takip etti. Yapılan takibin ardından yeterli delile ulaşan polis ekipleri sabah erken saatlerde operasyon için düğmeye bastı. Aksaray merkezde 10 ayrı adrese eş zamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda 8 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri şüphelilerin evlerinde de narkotik köpeği ile geniş çaplı aramalar yaptı. Yapılan aramalarda bir miktar esrar maddesi ele geçirildi. Yakalanan 8 şüpheli Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Aksaray Emniyetine götürüldü.
 
2 YAŞINDAKİ ÇOCUK ELEKTRİK AKIMINA KAPILDI
 
Olay Merkez Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde meydana geldi. Evlerinde elektrik akımına kapılan  2 yaşındaki K.D´ye ilk tedavisi Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servisinde yapıldı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilen olayda, Yetkililer oluşan olayla ilgili olarak soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler 
 
İÇTİĞİ İLAÇLAR HASTANELİK ETTİ
 
Kılıçaslan mahallesinde meydana gelen olayda;17 yaşındaki M.D ikametinde fazla ilaç alınca rahatsızlandı.Aksaray Eğitim ve Araştırma hastanesinde tedavisi devam eden M.D´nin durumunun kritik olduğu öğrenildi.


Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri