26.9° / 13.8°

Soner Soykan: Bizim de sahada göstereceğimiz bir kimlik var

Soner Soykan: Bizim de sahada göstereceğimiz bir kimlik var

Soner Soykan: Bizim de sahada göstereceğimiz bir kimlik var
Tarih: 15.03.2025 16:29 Güncelleme: 15.03.2025 16:29

Berkay YILDIZ/SAMSUN, (DHA)- SAMSUNSPOR Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, “Fenerbahçe çok büyük bir camia. Hem bireysel olarak çok kaliteli oyunculara sahipler, hem de takım halinde oynadıklarında ciddi anlamda etkili olabiliyorlar. Biz de bunun farkındayız ve ona göre hazırlandık. Elbette bizim de sahada göstereceğimiz bir kimlik var. Bizim hedefimiz bu maçtan puan veya puanlar almak" dedi.

Samsunspor Operasyon Direktörü ve İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan, Süper Lig’in 28’inci haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma öncesinde Demirören Haber Ajansı'na açıklamalarda bulundu. Hafta boyunca takım olarak iyi çalıştıklarını ve bu maçtan puan ya da puanlar almak istediklerini belirten Soner Soykan, “Bizim için tabii ki zor bir maç olacaktır. Süper Lig’de her maç zor ama özellikle böyle büyük takımlara karşı oynarken daha da dikkatli ve disiplinli olmamız gerekiyor. Ancak biz de Avrupa kupalarına katılabilme şansımızı sürdürebilmek adına önümüzdeki maçlardan mutlaka puan ve puanlar almak istiyoruz. Bu yüzden Fenerbahçe karşısında en iyi oyunumuzu oynamaya ve mücadele etmeye hazırız” diye konuştu.

'KENDİ OYUNUMUZU SAHAYA YANSITMAYA ÇALIŞACAĞIZ'

Seyir zevki yüksek ve centilmence bir karşılaşma izlemek istediklerini belirten Soykan, “Fenerbahçe çok büyük bir camia. Yıllardır Türk futbolunun en önemli kulüplerinden biri olmuş, her zaman zirveye oynayan bir takım. Onlar da son oynadıkları Avrupa kupası maçında oldukça tempolu ve zorlu bir mücadele verdiler. Hepimiz izledik, ülke olarak hep birlikte üzüldük. Maçın hakemi bazı yanlı kararlarla oyunun dengesini bozdu ve Fenerbahçe adına işler iyi gitmedi. Fenerbahçe, oyun temposu çok yüksek bir takım. Hem bireysel olarak çok kaliteli oyunculara sahipler, hem de takım halinde oynadıklarında ciddi anlamda etkili olabiliyorlar. Biz de bunun farkındayız ve ona göre hazırlandık. Elbette bizim de sahada göstereceğimiz bir kimlik var. Samsunspor olarak bu maçtan iyi bir sonuç alabilmek için sahada elimizden geleni yapacağız. Taktiksel disiplinimizi koruyarak, rakibimizin güçlü yönlerine önlem alıp, kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. İnşallah seyir zevki yüksek, futbolseverlerin keyif alacağı, centilmence bir maç izleriz. Ama tabii ki bizim hedefimiz bu maçtan puan veya puanlar almak" ifadelerini kullandı.

'GENİŞ KADROYA SAHİP OLAN FENERBAHÇE’NİN YORGUN OLACAĞINI DÜŞÜNMÜYORUM'

Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Ligi'nde Rangers ile oynadığı maçın ardından, geniş bir kadroya sahip olmaları nedeniyle yorgunluktan fazla etkilenmeyeceklerini düşündüğünü ifade eden Soykan, “Son Avrupa maçında uzatmalara kadar mücadele etmeleri, bizimle oynayacakları maç için bir dezavantaj olabilir gibi görünüyor ama Fenerbahçe geniş bir kadroya sahip. Böylesine geniş bir kadroya sahip olan takım için yorgunluk faktörü çok fazla etkili olmayabilir. Bu yüzden nasıl bir kadroyla sahaya çıkacaklarını şu an kestiremiyoruz. O yüzden biz kendi oyunumuza odaklanacağız ve maçın her anında elimizden geleni yapacağız. Bu tip maçlar hakem düdüğü çaldığında başlıyor. Maçta galibiyeti en çok arzulayan taraf kazanacaktır diye düşünüyorum. Biz de bu karşılaşmada Samsunspor armasına yakışır bir mücadele vermek istiyoruz. Takım olarak inancımız tam. Bu zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyoruz. Umarım futbol adına güzel bir maç olur ve sahada konuşulan sadece futbol olur" sözlerini sarf etti.

Öte yandan kırmızı-beyazlı takım, yarın deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşma için bugün havayolu ile İstanbul'a hareket etti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

  • BIST 100

    9404,89%1,12
  • DOLAR

    39,84% 0,32
  • EURO

    46,74% 0,42
  • GRAM ALTIN

    4197,30% -1,37
  • Ç. ALTIN

    6738,60% -1,07
Aksaray nöbetçi eczaneleri
Trump'tan Gazze açıklaması
‘Dondurmalardaki katkı maddeleri dikkat eksikliğine yol açabilir’
Pakistan’da askeri konvoya bombalı saldırı: 13 ölü
BM: Bu yıl 1,2 milyon Afgan göçmen ülkelerine geri gönderildi
İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'ndeki yangın söndürüldü
İzmir'de şafak operasyonu: 141 hükümlü gözaltında
Aydın Bozdoğan'da maki yangını (3)
Hasandağı'nda düşüp yaralanan Kızılay Ankara Şube Başkanı ile mahsur kalan 3 ...
Ankara'da 'tanışma uygulaması' üzerinden dolandırıcılığa 8 tutuklama
Sağır ve dilsiz kişiyi bıçakla boğazından yaraladı, 2.70 promil alkollü çıktı
İzmir Aliağa yangınında sosyal medyadaki iddialarla ilgili açıklama
İstanbul - Beyoğlu’nda gösteri, yürüyüş ve açık hava toplantıları 1 gün sürey...
Havai fişek ormanı yaktı; düğündekiler tahliye edildi
Bursa'da, oto tamirhanesindeki yangın söndürüldü
Çankırı’da polis özel harekat öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç, TIR...

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

İzmir Aliağa yangınında sosyal medyadaki iddialarla ilgili açıklama

İstanbul - Beyoğlu’nda gösteri, yürüyüş ve açık hava toplantıları 1 gün süreyle yasaklan...

Havai fişek ormanı yaktı; düğündekiler tahliye edildi

Bursa'da, oto tamirhanesindeki yangın söndürüldü

Çankırı’da polis özel harekat öğrencilerinin bulunduğu hafif ticari araç, TIR’a çarptı; ...

Narin’in katledilmesinde Hindistan merkezli yeni rapor; Nevzat Bahtiyar’ın evinin yakını...

AK Partili İnan: Bu millet sivil bir anayasa hak ediyor

Aydın Bozdoğan'da maki yangını (2)

İstanbul - Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: Yüksek öğretimi Türkiye Yüzyılı vizyonunun t...

İstanbul- Sultanbeyli TEM'de otomobilin çarptığı yaya hayatını kaybetti

Narin’in katledilmesinde Hindistan merkezli yeni rapor; Nevzat Bahtiyar’ın evinin yakını...

İstanbul- Kadıköy’de izinsiz gösteride 47 kişi gözaltına alındı

Ardahan’da cip ile TIR çarpıştı; 2 ölü, 2 yaralı

43 yıl hapisle aranan hükümlü çatıdan kaçarken yakalandı

Bolu'da orman yangını (5)

Ankara’da boş arazideki yangın 2 saatte söndürüldü

Bursa'da çöplükteki yangın ormana sıçradı

TBMM Zirai Don Olayını Araştırma Komisyonu üyeleri, Giresun'da fındık bahçelerini incele...

Profesör Keskin: Keneye çıplak elle dokunmak riskli

16 yaşındaki kızının kullandığı traktörün devrilmesiyle öldü

İstanbul - Bakan Bolat: Türkiye Yüzyılı'nı ulaştırmanın, ticaretin, lojistiğin yüzyılı o...