Sosyal Çalışma Programı İle Öğrenciler İşbaşında

Sosyal Çalışma Programı İle Öğrenciler İşbaşında

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

SOSYAL ÇALIŞMA PROGRAMI İLE ÖĞRENCİLER İŞBAŞINDA

Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün Aksaray Çalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ile imzalamış olduğu sosyal çalışma programı protokolü kapsamında 13 adet üniversite öğrencisi Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde 08.07.2019 ? 30.09.2019 tarihleri arasında haftada 3 gün çalışacaktır.

Sosyal çalışma programında istihdamın korunması ve artırılması, işsizlerin mesleki niteliklerinin geliştirilmesine, işsizliğin azaltılmasına ve özel politika gerektiren grupların işgücü piyasasına kazandırılmasına yardımcı olmak üzere düzenlenen aktif işgücü hizmetleri kapsamında mesleki eğitim kursları, işgücü eğitim programları, girişimcilik eğitim programları, toplum yararına programlar, iş ve meslek danışmanlığı faaliyetleri ve tasarlanacak olan diğer kurs, program, proje ve özel uygulamalar ile bunların uygulanmasına ilişkin usul ve esaslarını belirlemek amaç edinmiştir.

İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav öğrencilerimize çalışacakları şubeler ve faaliyet alanları ile alakalı genel bilgiler vermiş olup sosyal çalışma programının verimli geçmesini temennisinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi.



Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri