STK başkanlarından Ağır'a hayırlı olsun ziyareti

STK başkanlarından Ağır

STK başkanlarından Ağır'a "hayırlı olsun" ziyareti


İYİ  Parti İl Başkanı Faruk Ağır’ı Aksaraylı STK Temsilcileri ziyaret etti.

Kentin önemli ve öncü STK başkanları; ATSO Başkanı Cüneyt Göktaş, Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak, DSYB Başkanı Bekir Kayan, DKKYB Başkanı Mahmut Aktürk, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı Serkan Koray Zeybek İYİ Parti İl Başkanlığı görevine seçilen Faruk Ağır'a ziyarette bulundu.

STK başkanlarını İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır ile birlikte İYİ Parti Milletvekili Ayhan Erel, İYİ Parti il, ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Bu zorlu süreçten muhalefet ve iktidar el birliği yaparak çıkarız”


Hayırlı olsun ziyaretinde  STK  Başkanları, “Faruk Ağır Başkanımıza görevinde başarılar dilemek, hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunmak için buradayız. Memleketçe zorlu bir ekonomik  süreçten geçiyoruz. Bu gidişe bir çıkış bulunması lazım. Biz iktidar ve muhalefet ile birlik ve beraberlik içinde, iktidar olanların muhalefetin düşüncesine önem verdiği, bir ortak paydanın bulunması gerektiğini düşünüyoruz. Bu ekonomik savaştan da hep birlikte çıkarız. Güzel güneşli günler bizim olur diye umut ediyoruz. Sivil toplum örgütleri olarak hem devletimizin, milletimizin yanındayız” açıklamasında bulunan STK Başkanları 
 Aksaray İYİ Parti’nin Kurucu Başkanı Özhan Türemiş ve Milletvekili Ayhan Erel ile ilin sorunları hakkında sıkça istişare ettiklerini dile getiren STK Başkanları  Özhan Türemiş’ten boşalan İYİ Parti İl Başkanlığına İYİ Parti’nin demokratik bir seçimle kendi içinden Faruk Ağır’ı seçerek demokrasinin parti içinde nasıl olması gerektiğinin en güzel örneğini verdiklerini belirterek “Faruk Ağır ile tüm İyi Parti teşkilatına başarılar diliyoruz. Allah’ım utandırmasın birlik ve beraberlik içinde Aksaray için çalışacağız” ifadelerini kullandılar.


"Sizler Aksaray’ın kutup yıldızlarısınız”


İYİ Parti İl Başkanı Faruk Ağır da STK Başkanlarının  ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Sizler ilimizin akil insanları ve kutup yıldızlarısınız. Değerli Başkanlarımız, şehrimize yakışan ve temsiliyet kabiliyeti çok yüksek, ilimize katma değeri olan STK Başkanlarısınız. Aksaray ortak değerimizdir. Bizim üzerimize düşen, sizlere yardımcı olabileceğimiz her konuda yanınızdayız” dedi. Başkan Ağır Partinin içinden geçtiği sürece değinerek “Özhan Başkanımızın istifasının ardından partimizin yönetim kurulu üyeleri ile tertemiz bir seçim yaptık. Parti içi demokrasinin işleyişi konusunda ülkemize örnek olduk. Sizlerin topluca ziyaretinize ve teveccühünüze ayrıca teşekkür ederim. Sizlerin ilgisi ve teveccühü omuzlarımızdaki yükü daha da artırdı. Daha çok çalışıp, sizlerin teveccühüne layık alacağız. Nazik ziyaretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi. 
 
Milletvekili Erel “Sorunların çözümü için STK başkanlarının sesinin daha gür çıkması lazım” 


“Siyasetten bağımsız olarak Aksaray’ın sorunlarını nasıl çözerizin derdindeyiz” diyen Milletvekili Ayhan Erel "STK Başkanlarımızın topluca bizleri ziyareti bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Bir de sitemimim olacak. Lütfen Aksarayın sorunlarını yüksek sesle dile getirelim.  Nazik ziyaretiniz için hepinize teşekkür ederim” açıklamasında bulundu.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri