Stratejik plan ve 2019 yılı Değerlendirme toplantısı yapıldı

Stratejik plan ve 2019 yılı Değerlendirme toplantısı yapıldı

 

​​Uzun vadeli ve geleceğe dönük bir bakış açısıyla, kaynak tahsisinin önceliklere dayandırılmasına ve hesap verme sorumluluğuna rehberlik etmek üzere hazırlanmış olan “Aksaray İli Tarım ve Kırsal Kalkınma Stratejik Planı” 2015-2019 yılları arasında hayata geçirildi.

İlgili yıllar arasında uygulanan ve  İl Tarım ve Orman Müdürlüğü çalışmalarında rehber olan Stratejik Planın Değerlendirme Toplantısı İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda İl Müdürü Bülent SAKLAV başkanlığında, İl Müdür yardımcıları, Şube ve İlçe Müdürleri ile konu uzmanı personellerin katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantı İl Müdürü Bülent SAKLAV’ın açılış konuşmaları ile başladı daha sonra İlçe ve Şube Müdürleri başarılı geçen 2019 yılı ve Stratejik Plan ile ilgili değerlendirme sunumları ile devam etti.

Toplantı sonunda İl Müdürü Bülent SAKLAV “Aksaray İli Tarım ve Kırsal Kalkınma Stratejik Planı’nı,  mesai mefhumu gözetmeksizin uygulamaya çalışan, Bakanlığımızın görevleri dışında buraya da vakit ayıran ve beş yıl sonunda Stratejik Plan’da bulunan faaliyetleri çok büyük bir oranda gerçekleştiren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bundan sonra da amacımız Aksaray üreticisine hizmet etmektir. Üretici odaklı ve sorun çözen, devletimizin sıcak yüzünü kurumumuzdan hizmet alan tüm paydaşlarımıza gösteren bir anlayışla Bakanlığımız Politikaları çerçevesinde çalışmaya devam edeceğiz.  2020 yılında da amacımız çiftçimize, üreticimize başarılı geçirdiğimiz 2019 yılından daha iyi kalitede bir hizmet vermektir. İnşallah bunu da çok çalışarak başaracağız. Bu düsturda emeğini esirgemeyecek tüm mesai arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ediyorum.” Dedi.



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri