Su kanalına düşen minik çocuk yaşam mücadelesi kaybetti

Su kanalına düşen minik çocuk yaşam mücadelesi kaybetti

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

SU KANALINA DÜŞEN AFGANLI ÇOCUK YAŞAM MÜCADELESİNİ  KAYBETTİ
 
Aksaray´da 8 Haziran´da oyun oynarken su kanalına düşen Afganistan uyruklu  çocuk  boğulmaktan son anda kurtarılmıştı, şuurunu kaybeden çocuk  hastaneye kaldırılmış ancak çocuğun durumu 6 aydır ciddiyetini koruyordu. 3.5 yaşındaki Minik Abdulraouf bu sabah saat 6.00 da hayat mücadelesini kaybetti.
 
Aksaray´da bayram ziyareti için gittikleri Kılıçaslan dinlenme ve piknik alanı içerisinde bulunan su kanalı etrafında oyun oynarken kanala düşen Afganistan uyruklu 3,5 yaşındaki Abdulraouf CHAFA isimli   çocuğun  durumunu son anda fark eden bir genç tarafından boğulmaktan kurtarılmıştı .Önce Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış ardından acilen Ankara  Gazi Hastanesi Çocuk Yoğun Bakım bölümüne  sevkedilen çocuğun  hayati tehlikesinin  devam ediyordu. iyileşme umudu kalmadığından  Niğde´ye bağlı olan   Bor ilçesindeki özel bakımevine kaldırılmıştı bu sabah hayata tutunamadı cennete uçtu tüm Aksarayı ve bölgeyi yasa boğdu. 
 
  Tedavi altına alınan çocuğun durumunun 155 gündür ciddiyetini koruduğu biliniyordu tedavi süreci biten çocuk için umutlar tükenmiş karnından hortum çıkarılarak Aksaray Valisi Ali Mantı ın talimatlarıyla 12 bin liraya alınan makine yardımıyla  mama ile beslenir hale getirilmişti. GEÇTİĞİMİZ Hafta Niğde´ in köklü gazetelerinden Niğde Haber Gazetesinde çıkan habere göre eğilerek kötüye gittiği belirtiliyordu  Afganlı çocuk en son yerleştirildiği özel  bakım evinde 155 gün sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti ve hayata veda ederek tüm bölgeyi yasa boğdu
 
 www.aksarayhaber68.com
 
Haber:Bağımsız Ajans


Perşembe 22 ° / 7.8 °
Perşembe 22 ° / 7.8 °
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri