Sultanhanı İlçesinde ilk aboneye doğalgaz verildi

Sultanhanı İlçesinde ilk aboneye doğalgaz verildi

Aksaray Haberleri | aksarayhaber68 | aksaray son dakika haberleri

Geçtiğimiz haftalarda bazı ana caddelerdeki alt yapı çalışmaları tamamlanan Doğalgaz çalışmasından sonra şebekeye Doğalgaz verilmişti. Sultanhanı ilçesinde İlk kullanım dün itibari ile yapılmış oldu.

Doğalgaz Tesisatını tamamlayarak Kullanıma başlamak için müracaat eden ilk abonenin doğalgazı verilmiş oldu.
İlk gaz Arzı Sultanhanı Belediye başkanı Fahri Solak, Makine Mühendisleri odası Aksaray temsilcisi Andaç Polat ve Nurettin Yumuşak´ın katılımı ile Sultanhanında ilk İlk gaz Arzı yapılmış oldu.

Makine Mühendisleri odası Aksaray temsilcisi ve Anfa Doğalgaz sahibi Mak. Yüksek Mühendisi Andaç Polat yaptığı açıklamada Sultanhanı ilçesinde ilk Gaz arzını gerçekleştirmekten onur duyduğunu söyleyerek Temiz enerjinin Sultanhanı ilçesine hayırlı olmasını diledi.
 
Sultanhanı belediye başkanı Fahri Solak ise Yaptığı açıklamada Sultanhanı ilçemizde Vatandaşımızın ilk Doğalgazı kullanmaya başladığını belirterek ?Sultanhanı ilçemiz artık temiz enerjinin rahatını yaşamaya başlıyor, bu mutluluğu yaşamak çok önemli, daha Kasaba iken bunun altyapı çalışmalarına çok büyük gayretler ile başlamıştık, bundan sonra İlçemiz Doğalgaz ile daha temiz bir havaya sahip olacak, inşallah Kapısına kadar gelen bu hizmetten  daha fazla vatandaşımız yararlanır, talep olmasıyla yakın zamanda tüm ilçemizde doğalgaz hizmetinin sunulması için çalışıyoruz, ilçemize bir kez daha hayırlı olsun? dedi.

Ayrıca Akkaz uyar doğalgaz´da dün ilk gazı verdi.

Ardından Yetkililer tarafından Abonelerin tesisatına Doğalgaz verilerek kullanımı sağlandı.
Edinilen bilgiye göre bu yıl Sultanhanı ilçesinde 200 abonenin Doğalgaz kullanması öngörülüyor.



Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri