Sultanhanı İlçesinde siyasi partilerden duyarlı davranış

Sultanhanı İlçesinde siyasi partilerden duyarlı davranış

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

Sultanhanı İlçesinde siyasi partilerden duyarlı davranış.

AK Parti,MHP ve CHP ilçe Başkanları yaptıkları açıklamada,"Sultanhanı ilçesinde bütün siyasi parti ilçe teşkilatları ortak duyarlılık göstererek Merhum Belediye Başkanımız Seyit Temel´in aramızdan ayrılışı nedeniyle Sultanhanı ilçesinde herhangi bir siyasi kutlama,  Program,  konvoy,  havai fişek şeklinde eğlence benzeri faaliyet yapılmaması kararı aldıklarını açıkladılar. İlçe halkının da bu duyarlılığa kayıtsız kalmamalarını talep ettiler.

 
 
AK Parti İlçe Başkanı İshak Yumuşak açıklamasında ?Geçtiğimiz Salı günü elim bir trafik kazası Sonucu İlçemiz Eski Belediye başkanlarımızdan Seyit Temel ağabeyimiz hakkın rahmetine kavuştu. Sultanhanı ilçemiz halkı derin üzüntü içerisinde, Bizler Ak Parti ilçe başkanlığı olarak 31 Mart Pazar günü Yapılacak Yerel Seçimlerde İlçemizde Seçim sonuçları her ne şekilde olur ise olsun, hiçbir şekilde, Kutlama Konvoy ve benzeri bir program yapılmayacaktır, ilçe halkımızdan da istirhamımız bu duyarlılığımıza ehemmiyet vererek her hangi bir şekilde kutlama veya konvoy yapmaması dır! Tüm ilçe halkımızın bu duyarlılığı göstereceğine inancımız tamdır. Bu vesile ile Merhum Seyit Başkanımıza birkez daha Rahmet diler Tüm Yakınları, sevenleri ve ilçe halkımıza başsağlığı dilerim? dedi.
 
MHP SULTANHANI İLÇE BAŞKANLIĞINDAN DA AYNI DUYARLILIK
 
Milliyetçi Hareket partisi Sultanhanı ilçe başkanlığı yaptığı açıklamada,"Diğer ilçe başkanlıklarının yapmış olduğu duyarlı davranışı taktir ediyoruz ve aynı kararı almış bulunuyoruz"denildi.
 
BİR DUYARLI ÇAĞRI´DA CHP SULTANHANI İLÇE BAŞKANLIĞINDAN...
 
Cumhuriyet Halk Partisi Sultanhanı ilçe başkanı Servet Başkan Yaptığı açıklamada," Sultanhanı ilçesi olarak Acı Kaybımız Olan Seyit Temel başkanımızın Vefatı nedeniyle Kendilerinin de Seçim Sonuçları her ne şekilde olur ise olsun parti olarak hiçbir Konvoy ve Kutlama yapmayacaklarını açıkladı.
 
İlçe Başkanı Servet Başgan´da Parti olarak aynı duyarlılığı göstererek şu açıklamada bulundu. ?Geçtiğimiz Salı günü elim bir trafik kazası Sonucu İlçemiz Eski Belediye başkanlarımızdan Seyit Temel hakkın rahmetine kavuştu. Sultanhanı ilçe halkı olarak büyük üzüntü içerisindeyiz, Seçim süreci asla bizleri durarsız yapmamalı, İlçe olarak acımız aynı acılar paylaşıldıkça azalır.
 
Bizler Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanlığı olarak aldığımız kararla 31 Mart Pazar günü Yapılacak Yerel Seçimlerde İlçemizde Seçim sonuçları her ne şekilde olur ise olsun, hiçbir şekilde, Kutlama Konvoy ve benzeri bir program yapılmayacaktır, Seçmenlerimizden ve ilçe halkımızdan da ricamız her hangi bir şekilde kutlama veya konvoy yapmamasıdır! Tüm ilçe halkımızın bu duyarlılığı göstereceğine inancımız tamdır. Bu vesile ile Merhum Seyit Başkanımıza birkez daha Rahmet diler Tüm Yakınları, sevenleri ve ilçe halkımıza başsağlığı dileriz? dedi.
 
 
 
 
                
 
 


Salı 23.9 ° / 8.8 °
Çarşamba 25.8 ° / 10.9 °
Perşembe 25.6 ° / 13.2 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri