Tartıştıkları çiftçi kardeşleri darp edip,silahla vurdular: 2 ağır yaralı

Tartıştıkları çiftçi kardeşleri darp edip,silahla vurdular: 2 ağır yaralı

Aksaray | Aksaray haber | aksarayhaber68 | Aksaray son dakika | Aksaray haberleri |Son Dakika Aksaray Haberleri | gazete | Aksaray yerel haber | Haber Aksaray

Tartıştıkları çiftçi kardeşleri darp edip, silahla vurdular: 2 ağır yaralı
17 Ağustos'ta Aksaray Ulukışla köyünde meydana gelen olayda biçerdövercilik yapan Muhittin Çalışkanoğlu(27) ile kardeşi İhsan Çalışkanoğlu(24) tarlada çalıştıkları esnada tartıştıkları kişiler tarafından darp edilip,silahla vuruldu.

Tartışma sonrası İhsan Çalışkanoğlu silahla vurularak ağır yaralanırken, kardeşi Muhittin Çalışkanoğlu darp sonucu kafatasında oluşan çatlaklar nedeniyle ameliyata alındı.


Olayla İlgili açıklama yapan İhsan ve Muhittin Çalışkanoğlu kardeşlerin ablası Gülcan Çalışkanoğlu,"Kardeşlerim biçer dövercilik yaparak ekmeğini kazanan 2 gencecik delikanlı Muhittin ve İhsan Çalışkanoğlu.
Aksaray ili Ulukışla köyünde biçer döverleri ile çalışırken  Sedat A. isimli şahsın kardeşlerimin yanına gelip ;
“Benimde  ayçiçek tarlamı  biçeceksin” demesi üzerine kardeşim;"Şuan başka bir tarladayım biçemem" dediğinde, Sedat A. sözle hakaretlerde bulunmuştur. 
Bunun üzerine kardeşim ;
"Dayı üsluplu konuş" diyerek cevap vermiştir.
 Sedat A. sinirlenip yanındaki çocuğa (torununa) oğlum babanı çağır demesi ile  oğlu Derviş A.A hızlı bir şekilde gelip arabasından tabancasını çıkararak aniden kardeşlerimi kurşun yağmuruna tutması bir olmuştur. 
Kardeşim İhsan Çalışkanoğlu,   Derviş A.A'nın tabancasıyla sıktığı kurşunların hedefi olmuş, kurşun boğazından girip omurilik kemiğini parçalayarak çıkması sonucu günlerdir/halen Konya Selçuklu Tıp fakültesi Yoğun Bakımda yatmakta ve hayati tehlikesi bulunmaktadır.   
Diğer kardeşim Muhittın Çalışkanoğlu ise şahıs tarafından silahın dipçiği ile kafatasından darp edildi. Kafatasında kırılmalar oluşan kardeşimde yoğun bakımda bir süre kalıp ameliyata alındı.
Bunları yapan maganda Derviş A.A. şu anda  FİRARİ durumda kaçmaktadır. Olayın araştırılmasını ve yetkililerin biran önce bu magandayı yakalayıp adalete teslim edilmesini rica ediyoruz."dedi



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri