TBMM Başkanı Mustafa Şentop,Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop,Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Aksaray Belediyesi tarafından kadınlar için inşa edilen; kültür, eğitim ve sanat etkinliklerine imkan sunacak Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi‘nin açılışını gerçekleştirdi.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop,Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinin açılış töreninde, insanları mutlu etmek isteyenlerin, onlar için faydalı hizmetler yapması gerektiğini ifade etti.

Şentop açılış öncesi yaptığı konuşmada,"Merkez birkaç boyutlu planlanmış, hobi kursu, spor salonu, kültür merkezi gibi. Böylece Aksaraylı hanım kardeşlerimiz için önemli bir sosyal tesis hazırlanmış. Kadınlarımız burada buluşup kaynaşabilirler. Hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmek için spor yapabilirler. İlgi duydukları alanlarda kursa katılabilirler. Böylece kendilerini yenilemek, geliştirmek için sunulan imkanlardan yararlanabilirler."
Şentop, bugünün Somuncu Baba'nın vefatının sene-idevriyesi olduğunu hatırlatarak Somuncu Baba'yı ve eşi Necmiye Hatun'u rahmet ve şükranla andığını söyledi.

İnsanlarımızı mutlu etmek için çalışan Belediye Başkanımız Enver Dinçer gibi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Hayırlı işlerde acele etmek lazım düsturundan hareketle merkezimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından Şentop, kurdeleyi keserek Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Şentop merkezde incelemelerde bulunarak Belediye Başkanı Dinçer'den bilgi aldı.

Açılış törenine, Vali Ali Mantı, AK Parti Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu ile İlknur İnceöz, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin ve vatandaşlar katıldı.



Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Cuma 28 ° / 16.5 °
Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri