Tekne Orucu hediyeleri için başvurular devam ediyor

Tekne Orucu hediyeleri için başvurular devam ediyor

Tekne Orucu hediyeleri için başvurular devam ediyor

TEKNE ORUCU HEDİYELERİ İÇİN BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR  

 

İLK ORUCUNU TUTANLARA HEDİYELER EVREN BAŞKANDAN  
 



 

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in çocukların gelenek ve görenekleri tanıyarak yetişmesi için başlattığı Tekne Orucu hediye etkinliği için başvuru süreci devam ediyor.  

 

Tekne orucu tutan çocuklara yönelik verilecek ödüllerle ilgili bilgilendirmeler 0382 216 00 22 numaraları telefonlardan ve Aksaray Bilim Merkezinden yapılıyor. Aksaray Belediyesine ait resmi sosyal medya hesaplarında bulunan formları dolduran çocuklar hediye almaya hak kazanabilecek.  
 


 

Toplamda 2 Bin çocuğun ödüllendirileceği etkinlik için Ramazan ayının ilk günlerinde başlayan başvuru alımları 24.03.2023 tarihine kadar devam edecek. Etkinliğe katılan çocuklar hediyelerini Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in elinden alacak.  
 


 

Aksaray Belediyesi tarafından Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Tekne Orucu etkinliği ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yapığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Geleceğimizin teminatı yavrularımızı milli ve manevi değerler çerçevesinde yetiştirmek için birbirinden farklı etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda düzenlediğimiz etkinliklerden olan Tekne Orucu kampanyası için başvurularımız devam ediyor. Tüm çocuklarımızı kampanyamıza katılmaya bekliyorum. Kampanyanın sonunda sürpriz ödüllerle inşallah çocuklarımızı ödüllendireceğiz.’’ Dedi.  
 



Cumartesi 27 ° / 13.6 °
Pazar 27.8 ° / 15.9 °
Pazartesi 26.4 ° / 13.3 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri