TFF tarafından Aksaray’da Futbol il temsilciliğine Hamit Mavili atandı

TFF tarafından Aksaray’da Futbol il temsilciliğine Hamit Mavili atandı

TFF tarafından Aksaray’da Futbol il temsilciliğine Hamit Mavili atandı

TFF AKSARAY’DA FUTBOL İL TEMSİLCİLİĞİNE MAVİLİ’Yİ ATADI
TFF tarafından Aksaray’da Futbol il temsilciliğine Hamit Mavili atandı. TFF Aksaray Futbol İl Temsilcisi Elvan Çelmeli’nin görev sürecini tamamlamasının ardından  Hamit Mavili’nin ataması gerçekleştirildi.
TFF'den Aksaray ASKF Başkanlığı’na gönderilen yazıda, Futbol İl Temsilciliği Hamit Mavili’nin  2024-2025 ve 2025-2026 sezonlarında görev yapmak üzere atanması federasyonumuzca uygun görülmüştür" Hamit Mavili’ye  başarı dileklerinizde bulunuyoruz ifadelerine yer verildi.

ASKF başkanı Cavit Kılıç futbol il temsilciliği görevi sona eren Elvan Çelmeli’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni atanan  futbol il temsilcisi Hamit Mavili’ye ise başarı dileklerinde bulundu.
Aksaray’da futbol il temsilcisi olarak TFF tarafından atanan Hamit Mavili; 2 sezondur  vekil olarak yürüttüğü Futbol il temsilciliği  TFF tarafından atanmasından dolayı mutlu olduğu ifade etti. Aksaray Amatör  futbolda  vekil olarak görev yaptığı 2 sezonda 1000’in üzerinde resmi müsabakalar oynandığı ve 2023-2024 sezonunda oynanan U11-U12 futbol çocuk şenliğinde ilk kez oynandığına ve Türkiye  veteranlar ligi olan tek şehir olduğuna  dikkat çekti. Her kategoride heyecan yaşandığını  ve resmi olarak   oturduğu Futbol il temsilciği görevinde  yeni sezonda  daha azimle çalışıp kulüplere  hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Mavili  yeni sezonda  ASKF,  Gençlik  ve Spor İl Müdürlüğü, saha komiserleri derneği ve İl Hakem Kurulu ile  koordineli çalışmaya devam edeceğini  hedeflerin Aksaray amatör futbolunu  daha yükseklere çıkarmak olduğunu söyledi. Mavili son olarak   2 sezondur  vekil olarak yürüttüğü görevde  kendisine her zaman sahip  çıkan, yol gösteren   ve iyi bir  diyalog ile Aksaray futboluna hizmet ettiği ASKF Başkanı Cavit Kılıç’a desteklerinden dolayı  teşekkür ederek sözlerini tamamladı. Haber: ASKF



Pazartesi 26.4 ° / 16.4 °
Salı 27.4 ° / 15.5 °
Çarşamba 26.9 ° / 16 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri