TGF Aksaray Temsilciliğine Abdulkadir Ay atandı

TGF Aksaray Temsilciliğine Abdulkadir Ay atandı

TGF Aksaray Temsilciliğine Abdulkadir Ay atandı

Türkiye Gazeteciler Federasyonu  Genel başkanı imzasıyla Aksaray Makamlarına  gönderilen faks ile Aksaray temsilcişi olarak TGF Kurucu başkanlarından olan Bağımsız Medya Haber Ajansı kurucusu Abdulkadir Ay atanmıştır denildi .
Abdulkadir Ay Aksaray Fm Radyosunda  yönetim Kurulu Başkanı olarak devam etmekte olup 12  yıldır Sarı Basın Kartı sahibidir.
Federasyon Tarafından ilgili kurumlara gönderilen yazı şu şekilde:

Türkiye Gazeteciler Federasyonu. Anadolu Trakya Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk cumhuriyeti'nden toplam 70 gazeteciler cemiyeti'ni bünyesinde bulunduran yaklaşık 25000 gazeteciyi  temsil eden Türkiye'nin en büyük katılımlı Basın meslek kuruluşudur .

Federasyonumuz bünyesinde bulunan Türk dünyası gazeteciler Federasyonu ve gazeteciler cemiyetleri basın Vakfı kuruluşları ile hem yurt içinde hem yurt dışında faaliyetlerini sürdürmektedir.

 Türkiye Gazeteciler Federasyonu yasalar yönetmelikler ve tüzüğümüzün öngördüğü biçimde mesleğimizin ve meslektaşlarımızın sorunlarına çözüm aramak, hükümet faaliyetlerini ve yapılan hizmetleri iç ve dış kamuoyunda etkin bir biçimde anlatmak ülkemizin tanıtılmasına yönelik faaliyetlerde bulunarak ilgili kurumlara koordineli bir şekilde iletişim stratejisi oluşturmak gazeteciliğin  geleceği için mücadele etmek,  özellikle de yerel medya’nın güçlenmesi için çalışmalar yapmak  gibi görevleri üstlenmiş olup ‘’Biz Birlikte Türkiye'yiz’’ misyon ve vizyonu ile hareket etmektedir.

 Türkiye Gazeteciler Federasyonu yönetim kurulu tarafından daha önce alınan karara istinaden Türkiye Gazeteciler Federasyonu kurucu başkanlarımızdan Abdulkadir ay Türkiye Gazeteciler Federasyonu Aksaray temsilcisi  olarak atanmıştır.

 Temsilcimiz Abdulkadir Ay ile birlikte Aksaray ili gelişimi ve Aksaray basını hakkında koordineli ve uyum içerisinde çalışarak destek olmanızı diler, saygılarımızı sunarız.


 Yılmaz Karaca
 Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı



Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri