Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Özkan Aksaray'a veda etti

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Özkan Aksaray

Alanında çok önemli ödüller kazanan,bir çok bilimsel çalışması olan ve Aksaray'da binlerce hastaya şifa dağıtan,Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Namık Özkan Aksaray'a veda etti.

15 Kasım 2017 tarihinde Aksaray’da bir ilki gerçekleştiren Prof. Dr. Özkan, geçen  sürede binlerce hastayı muayene etti.Yurtdışı ve Türkiye'nin bir çok ilinden obezite ve metabolik cerrahi için gelen binlerce hastaya umut oldu.Ekibi ile gerçekleştirdiği obezite ve diyabet ameliyatları ailelerin yüzünü güldürdü.

Mesleğine gönül vermiş bir hekim olan Prof. Dr. Namık Özkan,en büyük mutluluğunun,hastalarının mutluluğu ve duası olarak ifade ediyor.

"Aksaray'da birçok ilki gerçekleştirmeyi başarmış olmak ömrüm boyunca benim için bir gurur ve şeref kaynağı olmaya devam edecektir."

Sosyal medya hesabından veda mesajı yayınlayan Prof.Özkan,"Çalışma hayatımız boyunca ekmek yediğimiz yeri memleketimiz olarak gördük ve ona göre elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık."dedi.

Özkan veda mesajında şu ifadelere yer verdi
"Yaklaşık 3 yıldır sürdürmekte olduğum Aksaray Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı görevinden 26.06.2020 tarihi itibarı ile yer değişikliği nedeni ile ayrılmış bulunmaktayım. Yakın zamanda da üniversitedeki görevimden ayrılacağım. ASÜ Tıp Fakültesi"nin ilk öğretim üyesi ve ilk Dekanı olmak, Aksaray'da birçok ilki gerçekleştirmeyi başarmış olmak ömrüm boyunca benim için bir gurur ve şeref kaynağı olmaya devam edecektir. Çalışma hayatımız boyunca ekmek yediğimiz yeri memleketimiz olarak gördük ve ona göre elimizden geldiğince en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştık. Çalışmamız sırasında hiç kimseyi herhangi bir vasfına, inanışına, görüşüne ve mensubiyetine göre değerlendirmemeye azami özeni gösterdik. Yaratılanı yaratandan ötürü severek işimizi yaptık. İnsanların hayatına dokunmak, memlekete yararlı olmak bizim için en büyük mutluluk kaynağı oldu. Bu süreç içinde bize destek olan herkese canı gönülden teşekkür ederiz. Söylendiği gibi "Benim için ne dileniyorsa Allah düşünenlere iki katını versin!" diyor ve Aksaray halkına selam, saygı ve sevgilerimi sunuyorum
Saygılarımla... 
 

 



Anahtar Kelimeler: Fakültesi Dekanı . Özkan Aksaray'
Cuma 23.5 ° / 9.6 °
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri