TİYAD,yol haritasını çizdi

TİYAD,yol haritasını çizdi

TİYAD,yol haritasını çizdi

TİYAD , 17 Mart Çarşamba günü düzenlediği toplantı ile derneğin hedeflediği amaçları paylaşarak yol haritasını çizdi.

TİYAD Genel Başkanı Mehmet Yaşar Tiryaki tarafından düzenlenen toplantı bugün gerçekleşti.Toplantının ana başlığı olarak genel anlamıyla derneğe dair nihai hedef ve amaçlar paylaşıldı.

Genel Başkan Mehmet Yaşar Tiryaki toplantıda şu sözleri aktardı:

“Derneğimiz kuruluşundan itibaren vizyon ve misyonlarını belirli bir çerçevede çizerek amaçladığı hedefler doğrultusunda bu zamana kadar gelmiş bulunmaktadır.Temel bir prensip olarak aldığımız kararlarımızı direkt bir şekilde icraatlerimize taşırız.Biliriz ki ayinesi iştir kişinin laflarına bakmayız.

Ülkemiz tam bir yıldır Covıd-19 ‘un etkilerini başta sosyal yaşantımızda olmak üzere ekonomik yaşantıda görmektedir. Hükümetimizin bu süreçte aldığı kararlar hastalığın sebep olduğu etkileri üzerimizden kaldırmış bulunmaktadır. Diğer ülkelerle bu süreci mukayese ettiğimizde bariz bir şekilde görmekteyiz. Tüm uluslararası girişimci iş adamları yardımlaşma ve dayanışma derneği girişimciliğinin kılavuzu ve birlik ve beraberliğin dayanışmanın öncüsü olma yolunda emin adımlarla ilerleyen TİYAD (TÜM ULUSLARARASI İŞ ADAMLARI YARDIMLAŞMA DERNEĞİ) ismini taşıyan derneğimiz pandemi sürecinde hükümetimizin sağladığı destekler üzerine hizmetlerimize hızını kesmeden devam etmekteyiz. Derneğimiz başta ülkemizin tüm değer yapılarına,geleneklerine bağlı kalarak ekonomimizin planlı ve bilinçli bir şekilde kalkındırmasında sanayi ve bu alandaki meslek gruplarının koordine olarak çalışmasını öngörür.Bu faaliyetler için tüm yapılandırma ve teşkilatlanmayı güvenli bir ortam olacak şekilde hazırda kılar.İş dünyası olarak yerel bir bazda kalmayarak ekonomimizin ulusal ve uluslararası platformlarda tanıtımını sağlanması amacıyla yurt dışında bulunan ilgili kuruluşlarla birebir temas halindeyiz.

Ticari ve yatırıma yönelik faaliyetlere ilişkin hizmetlerimizi yürütürken başta Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu desteği bu noktada hatırlatmak isterim.Bu desteklere sadık kalarak ülkemizin milli çıkarlarını da gözeterek milli gelirlerini artırılması ve bu gelirlerin halka adil bir şekilde yöneltilmesini teşvik ederek ,bağımsız özgür bir ekonomik bir güç yaratmayı hedeflemekteyiz.Milli bir ekonominin gelişmesi sürecinde ithalat,ihracat,yatırım ve döviz getirmeye yönelik projelere ağırlık vererek,ekonomimizin gelişmiş ülkelerin ekonomileri karşısında rekabetini sağlama hususunda,en son olan teknik imkanlardan faydalanmaktadır.İş dünyasında yürümekte olan iş alanların daha sağlıklı ve hızlı ilerleyici olması bakımından teknik konularda uzman ve vasıflı bireyler yetiştirmek için,yurt içinde ve yurt dışında,mevcut olan eğitim kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içindeyiz.En hassas olduğumuz ve üzerinde de durduğumuz konumuzda yardımlaşmadır. Yurt içinde ve yurt dışında kendi birimlerimiz aracılığı ile ya da diğer kurum ve kuruluşlar aracılığı ile yardıma muhtaç insanlara, öğrencilere, ayni, nakdi yardımlar yapmaktayız.

Yaşadığımız bu altın memleket her birimizin geleceğidir.Bizler ülke geleceğimizi daha ileri seviyelere taşıyarak başta ekonomik düzeyde olmak üzere geliştirmekte olan hizmetkarlarız.”

Toplantı devamında görev kapsamında yeni görev yerlerine getirilen isimler paylaşan Genel Başkan Mehmet Yaşar Tiryaki.

Teşkilat Başkanlığına İsmail Samgar, Genel Başkan Vekilliğine Zehra Erdem, Genel Sekreter Ruken Beyhan Sektör Kurulu

Kurul Başkanı Barış Bölükbaşı Gastro Ekonomi ve Türk Mutfak Sanatlarına Duygu Çakır, İdari Mali İşler Sosyal Hukuk Komitesi Başkanlığına Burak Bölükbaşı, Akademi Kamu Sanayi İş Birliği Proje Takip Komitesi Başkanlığına Önder Yağlı, TİYAD Gençlik Komitesi Başkanlığına Furkan Yıldırım, Gıda Güvenliği Rekabette Yenilik Geliştirme Üst Kurulu Başkanlığına Ersin Akbal, Sağlık, Medikal, ilaç üretim ve Ticareti Komitesi Başkanlığına Ş. Emre Gün, Yurt İçi Yapı Geliştirme Projelendirme Komitesi Başkanlığına Üzeyir Pesmen, Yurt İçi Yapı Geliştirme Projelendirme Komitesi Fevzettin Bucak, Medya Kültür Dijital Dönüşüm Ekonomileri Komitesi Başkanı Güngör Okyay, İZZET TAŞKAYA ÜRETİM ve TİCARET PLANLAMA KURULU BAŞKANI seçilmiştir dedi.



Anahtar Kelimeler: TİYAD haritasını çizdi
Cumartesi 22.7 ° / 10.4 °
Pazar 19.6 ° / 6.5 °
Pazartesi 21.9 ° / 9.1 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri