TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi

aksarayhaber68 | aksaray haberleri | aksaray haber | aksaray son dakika haberleri

TOBB AKSARAY GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

?´VATAN ÇALIŞKAN İNSANLARIN OMUZLARINDA YÜKSELİR´´

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu Aksaray Ticaret Borsası´nda ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Aksaray´daki girişimcilerin sorunları ve tavsiyeleri ele alınarak karşılıklı istişarelerde bulunuldu.

 

/resimler/2019-3/28/1214353711347.jpg

TOBB Aksaray Genç Girişimciler Başkanı Ercan Yeşilöz ?´ Genç girişimciler olarak yapacağımız çok iş, atacağımız birçok adım ve gideceğimiz uzun bir yolumuzun olduğunu belirtmek isterim. En temel ilkemiz vatanına, milletine ve değerlerine bağlı bir gençliktir. Bizler bu düşüncelerle ?´Vatan çalışkan insanların omuzlarında yükselir´´ sloganı ile üzerimize düşen ne varsa hem gençler olarak hem de girişimciler olarak yapmaya hazırız.

Stratejik düşünen, şeffaf, çözüm ve sonuç odaklı, adaletli, dayanışma ve yardımlaşmaya önem veren, aktif, hedefleri ve idealleri olan, küresel düşünen, genç girişimciler olarak önce Aksaray´ımızı, sonra ülkemizi uluslararası platformda temsil etmenin yanında ekonomimize katkı sağlayacak proje ve adımların içerisinde yer almak için gayret edeceğiz. TÜİK verilerine göre Aksaray´ımızın   69266´ını genç nüfus oluşturuyor. Bu potansiyeli değerlendirmek adına ?´Gençlik Platformu´´ oluşturarak ekibimizi büyütecek ve gençlere yönelik çalışmalarımızı genişleteceğiz´´ dedi.

 

/resimler/2019-3/28/1215111993300.jpg

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök ve Aksaray Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi´nde İşletme anabilim dalında öğretim görevlisi Prof. Dr. Himmet Karadal´ toplantıya katılarak Aksaray GGK ile tanıştı. Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Özkök ?´ Dinamik, kendini yetiştirmiş ve sorumluluk alma erdemliğini gösteren genç kardeşlerimiz TOBB Aksaray Genç Girişimciler Kurulu olarak eksiklikleriniz varsa tamamlamak, artılarınızda üstüne katmak adına birçok proje ve çalışmalar gerçekleştirmek istiyorsunuz. Bu heyecan ve gayretinizin Aksaray´daki tüm gençlere etkisi olacağını ve Türkiye´deki gençlere de örnek teşkil edeceğinizin inancı içerisindeyim. Bizler sizin gibi çalışkan, araştıran ve bu millette var olan mücadele ruhu taşıyan gençlerimizin Allah´ın izniyle her zaman yanında olacağız. Birlik beraberlik içerisinde güzel işler başaracağımıza inanıyor, sizlere başarılar diliyorum.´´  dedi. Prof. Dr. Himmet Karadal girişimcilik konusunda bilgiler verdi ve kendi yazdığı ?´Girişimcilik´´ kitabını Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök´e hediye ederek çalışmalarında başarılar diledi.



Salı 24.7 ° / 10.7 °
Çarşamba 30.7 ° / 17.4 °
Perşembe 29.8 ° / 17.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri