TOKİ’den Aksaray’a millet bahçesi

TOKİ’den Aksaray’a millet bahçesi

TOKİ’den Aksaray’a millet bahçesi

TOKİ, tarafından Aksaray Merkez Kalanlar Mahallesi’nde 41 bin 974 metrekarelik alanda yapılacak olan Millet Bahçesi’nin ihalesi gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) bu kapsamda millet bahçeleri yapımı için ihalelerine hızla devam ediyor. Aksaray merkezde içerisinde millet kıraathanesinin de olacağı millet bahçesinin ihalesi 13 Ekim 2020 Salı günü yapıldı.

Aksaray Millet Bahçesi, vatandaşların yeşille bulaşabileceği, sosyal aktivitelerini gerçekleştireceği ve rahatça vakit geçirebileceği merkezi bir konumda olacak.

İçerisinde yürüyüş parkurlarının, etkinlik alanlarının, çocuk oyun alanlarının olacağı Aksaray Merkez Kalanlar Millet Bahçesi Millet Bahçesi, toplamda 41 bin 974 metrekarelik alanda yapılacak.  

Projede ayrıca, 78 araçlık açık otopark, 27 ahşap kameriye, 95 metrekarelik fitness alanı, bin 343 metrekarelik bitki gösteri alanları ve 200 metrekarelik kuru havuz da yer alacak.

550 metrekarelik Millet Kıraathanesi
Aksaray Millet Bahçesi projesi içerisinde, 550 metrekarelik alanda millet kıraathanesi de yapılacak. Millet kıraathanesinin içerisinde okuma salonları, kütüphane, dinlenme alanları, gibi donatılar olacak.



Anahtar Kelimeler: Aksaray’ millet bahçesi
Cuma 17.2 ° / 9.6 °
Cumartesi 21.9 ° / 9.9 °
Pazar 22.7 ° / 10.8 °
Aksaray nöbetçi eczaneleri